Joulun Tietäjä -kisan lopputulokset: onnea Jukka!

Tietäjä

Kuka on purrut eniten pähkinöitä?

Jokapäiväisen arvauskilvoittelun lisäksi meillä Kirsin Book Clubin Joulukalenterissa 2014 oli meneillään Joulun Tietäjä -kilpailu, jossa mukaan kelpuutettiin vain oikeat vastaukset. Oikeasta kirjailijasta saa yhden pisteen ja oikeasta teoksesta toisen eli maksimimäärä päivittäin on kaksi pistettä. Jane Austen -päivänä oikeasta kirjasta eli Kasvattitytön tarinasta sai kaksi pistettä, eli maksimi koko kalenterin ajalta oli 48 pistettä.

Tässäkin kisassa tasaisuus ja sinnikkyys oli valttia. Kahdeksan sakkiin päässeet olivat osallistuneet 18-23 päivänä. Olen myös suorittanut tarkistuslaskennan ja havainnut laskeneeni muutamalle hieman liikaa pisteitä siksi, että kisassa on ollut muutama samanniminen. Voittoon se ei kuitenkaan ole vaikuttanut ja niinpä, tat-ta-raa, Joulun Tietäjäksi julistetaan Jukka, joka on osallistunut 22 päivänä ja kerännyt tasan 40 pistettä! Onneksi olkoon!

LOPULLINEN TILANNE JOULUN TIETÄJÄ -KISASSA 

 1. Jukka 40 p (osallistumisia 22)
 2. Jaana 38 p (21)
 3. Juha 36 p (20)
 4. Henna 35 p (19)
 5. Katri 35 p (22)
 6. Jussi 34 p (23)
 7. Pippa 34 p (18)
 8. Maija-Riitta 32 p (23)

Tässä kisassa oli luvassa palkinnoksi mainetta ja kunniaa! Ja tietenkin kirjapalkinto, joka on Tammen lahjoittama Riina Katajavuoren nykyaikaisversio Seitsemästä veljeksestä nimeltään Wenla Männistö.

Lähetän teille kaikille palkintotaulukossa olevalle pienen kyselyn harjoittelustanne ja kisataktiikasta, niin saamme kaikki lukea menestyksen salaisuuksia! Mielenkiintoista on myös se, että kaikki sijoittuneet olivat jo voittaneet päiväarvonnassa, paitsi Maija-Riitta, joka muutoinkin Kirsin Book Clubin -jäsenenä olisi ollut arvonnassa jäävi.

Eli vielä palataan Joulun Tietäjän tiimoilta!

Kommentit
 1. Katri
 2. Kirsi Ranin Kirsi
 3. Jukka
 4. Pirjo Muukkonen Elsner

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *