Varoitus: koukuttavaa – Kirsin Book Clubin joulukalenteri avautuu 1.12.

My Notes, page 23

Kirsin Book Club avaa suositun kirja-aiheisen JOULUKALENTERIN tiistaina 1. joulukuuta 2015. Viime vuodelta tiedämme, että arvuuttelu saattaa aiheuttaa riippuvuutta, mutta toivomme, että lähdet mukaan!

Joka päivä annamme vinkin – lyhyen katkelman jostain kirjasta – ja sinun tulee arvata, mistä kirjasta teksti on kotoisin. Tänä vuonna helpotamme sen verran, että katkelmat ovat kotoisin 128 kirjasta, jotka koostuvat:

a) kirjoista, jotka on arvioitu Kirsin Book Club -blogissa (katso ylävalikosta KIRJAT)

b) luettu lukupiirissämme (katso lista).

Kirjoita tietosi / arvauksesi Kirsin Book Club -blogin kommenttikenttään ja olet mukana uutuuskirjojen arvonnassa.

Muualle, esimerkiksi Kirsin Book Clubin facebook-sivulle kirjatut vastaukset eivät ole mukana arvonnassa. Jotta voit vastata, niin joudut täyttämään nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostisi. Sähköpostiosoite ei näy julkisesti, vaan ainoastaan minulle, jotta voin ottaa yhteyttä voiton sattuessa kohdalle!

Kaikki vastaukset, joissa on kirjailija ja kirjan nimi, niin oikeat kuin sinnepäinkin olleet, ovat mukana päivittäisessä arvonnassa. Julkaisen vastaukset vasta illalla, jotta arvaamisen ilo on kaikille tallella!

Jouluaattona palkitaan bonuksena vielä Tietäjä, jolla on 24 päivän ajalta eniten oikeita vastauksia!

Joulukalenterissa joka päivä uusi tekstikatkelma ja uusi kirja-arvonta!

Tekstikatkelma julkaistaan kirsinbookclub.com:issa aina aamulla klo 6:30. Vastausaikaa on saman päivän klo 22:00 asti, jonka jälkeen julkaisemme päivän arvonnan voittajan.

Parhaiten varmistat joulukalenterin seurannan tilaamalla Kirsin Book Clubin uudet jutut suoraan sähköpostiisi!

Kommentit
  1. Raili Eero

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *