Joulukalenteri 13.12. / ratkaisu ja arvonnan voittaja

Kuinka monta silmää sinua katsookaan...

Kuinka monta silmää sinua katsookaan…

– Oijoi, en häiritse ollenkaan kauan. Kun olisi tässä sellainen tieto meillä, että herra oikeusministeri olisi bongattu eilen kaupungilla iltaa viettämässä, iloisessa seurassa, varmaan vahvistatte? Sitä minäkin, ja mikäs sen mukavampaa. Mutta pahat kielet väittävät nähneensä myös miten ministeri on, kuinka tässä nyt sanansa järjestäisi, ”palannut kapakasta vain hiukkasen horjuen”, varmaan herra ministerillekin tutun rallin sanoja mukaillen, ja sitten kotiportiltaan poiminut mukaansa, hm, sanoisinko vähän erityisempää seuraa.

Katkelma oli Pauliina Suden kirjasta Takaikkuna. ”Me luulemme seuraavamme maailmaa netin välityksellä, mutta maailma seuraakin tarkkaan, mitä me puuhaamme ja mitä valintoja teemme. Kaikki tieto jää jonnekin talteen”, Pauliina toteaa. Minusta Takaikkuna on oiva joululahjakirja: koukuttava, kiinnostava, ajatuksia herättävä, fiksu, viihdyttävä, eikä kuitenkaan varsinaisesti pelottava. Lue muidenkin kommentit blogijutusta.

Pauliina signasi Takaikkunoita vieraillessaa Kirsin vetämässä yrityslukupiirissä. Ota yhteyttä, jos haluat lukupiiripalvelun omalle työpaikallesi!

Pauliina signasi Takaikkunoita vieraillessaa Kirsin vetämässä yrityslukupiirissä. Ota yhteyttä, jos haluat lukupiiripalvelun omalle työpaikallesi!

Tämän illan arvonnassa random.org-onnettaremme valitsi voittajaksi bloggarikollegan ja vieläpä nimikaiman eli Kirsin kirjanurkan

 Kirsin!

Kirsille lähtee palkintokirjana Miina Supisen ”anti-joulukirja” Mantelimaa (kiitos Tammelle kirjasta). Kirsi, lähetäthän postiosoitteesi meille osoitteeseen info@kirsinbookclub.com.

9789510413029_frontcover_final_medium

 

PS. Kirsin Book Clubin 5-vuotissynttäreitä on vietetty Raija Orasen Auroraa lukupiirikohtaamista varten lukien.

Kommentit
  1. Kirsi Hietanen

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *