Joulukalenteri 21.12. / vastaus ja arvonta

Kevyt liha

Ovatko äitini ja isäni kasvattaneet minusta poikaa, kun tykkään niin monesta niin sanotusta miesten asiasta? Tykkään ringissä seisomisesta ja vitsailusta. Tykkään kesämökin metsätöistä. Tykkään autoista ja moottoreista. Tykkään uusista härveleistä. Tykkään lyhyestä lauseesta. Tykkään pelata joukkuelajeja, tykkään seurata niitä, tykkään kilpailla, tykkään juopotella. Tai tykkäsin ennen kuin täytin kolmekymmentäviisi. Minulla ei koskaan ole ollut yhtä parasta ystävää. Ei ole nytkään. Tapaan Herttaa ja Panua töissä, Lindan kanssa joskus Facebookissa laitetaan yksityisviestiä, samoin Kaarinan kanssa, mutta ne kaikki ovat olleet minun työkavereita, eivät mitään sydänystäviä. Ei minulla ole semmoisia. Työkaverit riittävät. Ja moikkailututut salilla.

Katkelma oli Riikka Ala-Harjan loppukesästä ilmestyneestä romaanist Kevyt liha. Kirjasta oli juttu blogissamme syyskuussa. Lue tästä, mitä Airi kirjasta kirjoitti. Yhdessä olemme lukupiirissä lukeneet myös Riikan kirjan Maihinnousu.

Riikka Ala-Harja iloisena Otavan kesäjuhlissa.

Riikka Ala-Harja iloisena Otavan kesäjuhlissa.

Tämän päivän palkintokirjat Taavi Soininvaaran Toisen pedon ja Helen Fieldingin uusimman Bridget Jones -kirjan voittivat tutun arvonta-avustajamme eli random.orgin avustuksella

Tuula V Toisen pedon

&

Marja-Liisa Bridget Jonesin!

0CH9_Toinen peto kansi.indd9789511281276.jpg;jsessionid=e6hc2bqsppyv16nn80vlhi6eq

 

 

 

 

 

 

Onnea voittajille, ja ilmoitattehan postisoitteenne ennen joulua meille info@kirsinbookclub.com, jotta voimme postittaa palkintokirjanne.

Kiitos Otavalle kirjoista ja Edita Publishingille postituksesta. Uusi katkelma ja uusi palkinto taas huomenna!

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *