Joulukalenteri 22.12. / ratkaisu ja arvonta

Katariina Souri

Katariina Souri

– Ymmärrämme järjellä vain murto-osan siitä, mitä todella olemme, Mona sanoi lopulta ja käsitti, ettei hän pääsisi eroon peloistaan järkeilemällä ja toistamalla yleisesti tunnustettuja tosiasioita vaan antautumalla hulluudelle, päästämällä pelon luihin ja ytimiin. Kaikki oli pelkkää vanhojen luurankojen kolistelua, Mona oli koettanut todistella itselleen, mutta pelko oli jälleen vahvasti läsnä eikä sitä voinut tälläkään kertaa väistää. Hän oli erehtynyt luulemaan että oli jo tehnyt tarvittavat muutokset elämässään, mutta matka oli sittenkin vasta alussa, eikä astumista täydelliseen pimeyteen voinut enää välttää.

Tämän päivän tekstinäyte oli Katariina Sourilta. Meillä oli kunnia olla Katan kanssa Helsingin Kirjamessujen lukupiirissä keskustelemassa hänen kirjastaan Valkoinen varjo, lue blogijuttu tästä. Myös tekstinäyte oli Valkoisesta varjosta, joka on ensimmäinen osa Musta Mandala -trilogiaa, josta on ilmestynyt jo toinenkin osa nimeltään Sammunut sydän.

Katariina Sourin selkään oli rakentumassa koko selän peittävä tatuointi.

Katariina Sourin selkään oli rakentumassa koko selän peittävä tatuointi.

Arvonnan voitti tänään

Pete!

Onnittelut, lähetäthän meille osoitteesi info@kirsinbookclub.com, niin Margaret Atwoodin Uusi maa lähtee sinulle.

0EPC_kansi.indd

PS. Päivitän kohta Joulun Tietäjä -tilanteen. Tässä on vain meneillään perinteinen Love Actually -leffan katselu perheen kanssa… In the flashiest of flashes…

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *