Joulukalenteri 4.12. / ratkaisu & arvonnan voittaja

Kirsin Book Club kokoontui elokuussa Kirsin kotona Espoossa.

Kirsin Book Club kokoontui elokuussa Kirsin kotona Espoossa.

Hetken päästä ääni vaihtuu takaisin pianonsoitoksi. Setä irrottaa kuulokkeet hänen päästään. ”Jo poikasena veljeni oli hyvä kaikessa”, hän sanoo, ”mutta eniten ihmiset kehuivat hänen ääntään. St. Vincentin nunnat halusivat perustaa kuoron hänen äänensä ympärille. Meillä, Henrillä ja minulla, oli yhteinen unelma, tehdä levyjä ja myydä niitä. Hänellä oli ääni ja minulla aivot ja siihen maailmanaikaan kaikki halusivat gramofonin. Ja tuskin kukaan teki ohjelmia lapsille.”

oli lainattu Anthony Doerrin  Kaikki se valo jota emme näe -teoksesta, joka on tämän vuoden Pulitzer-voittaja ja valtaisa myyntimenestys maailmalla. Mielenkiintoinen tarina toisen maailmansodan kohtaloista kahden poikkeuksellisen nuoren kannalta.

Tänään kirjapalkintona on Pauliina Suden Takaikkuna  (Tammi) – kiitos kustantajalle. Pauliinan kirja on oivallinen joululahja jännäriviihteen ystäville!

Onnenkeijuna toimi random.org-työkalu ja sen lahjomattomassa arvonnassa voiton tänään vei

Pasi Korkeela

Takaikkuna lähtee postissa Pasille – onnittelut!

Kuinka monta silmää sinua katsookaan...

Kuinka monta silmää sinua katsookaan…

Huomenna lauantaina jälleen uusi tekstipätkä, arvaus ja kirjapalkinto – olethan mukana! Nyt yritän etsiä semmoisen, joka ei selviä googlella!

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *