Joulukalenteri 7.12. / ratkaisu & arvonnan voittaja

Elina Hirvosen Kun aika loppuu, lue arvio.

Elina Hirvosen Kun aika loppuu, lue arvio.

Istuin eduskuntatalon käytävällä. Odotin, että ovi avautuisi ja tulisi minun vuoroni astua sisään. Olin menossa puhumaan päästöjen vähentämisestä kansanedustajille, joista osa näytti aina siltä, että asia ei kiinostanut vähääkään, osa kysyi kärkeväksi tarkoitettuja kysymyksiä, jotka eivät liittyneet asiaan lainkaan. Vaikka olin tehnyt työtä kauan, niissä tilanteissa oloni oli aina epämukava. Minulla oli yllä ainoa jakkupukuni ja mustat saappaat, joiden kuluneet kärjet paljastivat, että en hoitanut kenkiä säännöllisesti tai lainkaan.”

oli lainattu Elina Hirvosen kirjasta Kun aika loppuu, yhdestä puhuttelevimmasta lukemistani kirjoista tänä vuonna. Ainoa, jonka luin kahteen kertaan. Minulla on ollut ilo tavata Elina muutaman kerran tänä vuonna ja huippuna saimme hänen vieraaksi Kirsin Book Clubin vetämään yrityslukupiiriin. Hän oli avoin kertomaan kirjoittamisestaan, vastaamaan kysymyksiin ja ottamaan palautetta – todellinen ammattilainen! Lisäksi Elina hehkuu lämpöä ympärilleen.

Kun aika loppuu on Elina Hirvosen kolmas romaani.

Kun aika loppuu on Elina Hirvosen kolmas romaani.

Tänään kirjapalkintona oli Anthony Doerrin Kaikki se valo jota emme näe (WSOY) – kiitos kustantajalle. Koukuttava tarina toisen maailmansodan kotirintamilta.

Onnenkeijuna toimi jälleen random.org-työkalu ja sen lahjomattomassa arvonnassa voiton tänään vei

Eija Kujala. 

Kaikki se valo jota emme näe lähtee postissa hänelle – onnittelut!

Kirsin Book Club kokoontui elokuussa Kirsin kotona Espoossa.

Kirsin Book Club kokoontui elokuussa Kirsin kotona Espoossa.

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *