Joulukalenteri jouluaattona 24.12.2015

Joulu

Upeaa jouluaattoa! Olkoon sinulla ja läheisilläsi joulurauha ja onnellinen mieli.

Kiitos, että olet odottanut joulua kanssamme seuraten kalenteriamme. Nyt viedään viimeistä luukkua eli

mistä kirjasta on alla oleva tekstilainaus? Kirja löytyy tästä blogistamme. JOKO sen arvio on julkaistu KIRJAT-kategoriassa TAI kirja löytyy lukupiirimme luettujen kirjojen listasta, jonne pääset tästä.

Kuka kirjailija, mikä kirja?

Sinua huimaa. Tunnet kuinka korvasi menevät lukkoon, kuinka päässäsi kumisee. Jalat pettävät. Putoat johonkin. Se ei ole pehmeää, eikä se ole kovaa. Ei kylmää, ei kuumaa. Valahdat selällesi makaamaan kuin kinokseen. Suljet silmäsi ja odotat, että heräisit jossain muualla. Elokuvissa? Hetki ennen Solariksen loppua? Kun kamera kohoaa korkeuksiin ja paljastaa Chris Kelvinin kotiinpaluun uneksi, maankamaran saareksi rannattoman meren keskellä. Kun viimeistä kuvaa säestävä hälymusiikki alkaa voimistua, tunkeutua ruumiiseen joka on unen jäljiltä horkankylmä. Yhtäkkiä musiikki katkeaa, ja tuijotat sietämättömässä hiljaisuudessa valkoista kangasta, siellä olevia mustia kirjaimia конец фильмА. Et kuule mitään, paitsi oman sydämesi, joka yhä pumppaa musiikin tahdissa. Näinkö sinä uskot tälläkin kertaa herääväsi? конец фильмА

Kirjoita vastauksesi alle kommenttikenttään! Aikaa on tapaninpäivään aamulla klo 10 asti. Vastauksesi ei näy heti kommenttikentässä, ne pidetään piilossa dead lineen asti. Vastaukset julkaistaan vasta tapanina, jotta arvaamisen ilo säilyy.

Kaikki määräaikaan mennessä blogiin kirjatut vastaukset, joissa on kirjailija ja kirjan nimi, niin oikeat kuin sinnepäinkin olevat, ovat mukana kirja-arvonnassa.

Tämän viimeisen joulukalenteripäivän palkintoina ovat Elina Hirvosen upea Kun aika loppuu ja Antti Holman hulvaton Kauheimmat runotOikea vastaus ja onnekkaat kaksi voittajaa julkaistaan tapanina.

Elina Hirvosen Kun aika loppuu -teoksen kannesta

Elina Hirvosen Kun aika loppuu -teoksen kannesta

Kannen kuvitus:

Antti Holman Kauheimmat runot -teoksen kannesta

Jouluiloa ja sopivasti kovia paketteja,

toivottaa Kirsi ja muut bookclubilaiset

Kommentit
 1. aikki
 2. Eija Kujala
 3. MariaM
 4. Lisbehh
 5. Cathy
 6. Repukka
 7. jarimv
 8. Tarja Puustinen
 9. Marja
 10. Eeva-Maija Harju-Virta
 11. miia
 12. Anne
 13. Hanna
 14. milla
 15. Juha
 16. Tea
 17. Pirjo
  • Kirsi Ranin Kirsi Ranin
 18. Terttu Mäkinen
 19. Jaana
  • Kirsi Ranin Kirsi Ranin
 20. Reijo Moilanen
 21. Gabrielle
 22. Harri
 23. piitu
 24. Päivi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *