Joulukalenteri keskiviikkona 23.12.

DSC05353
Tänään päivä on jo pidempi kuin eilen! Nauttikaa te, joiden päivää valaisee myös lumi. Täällä etelämmässä muistelemme viime joulun lumisuutta ja odotamme lunta, jota ei vielä jouluksi ole luvassa.  Kahdelle joulukalenterin vastaajalle on luvassa palkintokirja. Nyt siis avaamaan tämän vuoden toiseksi viimeistä luukkua.

Mistä kirjasta on alla oleva tekstilainaus? Kirja löytyy tästä blogistamme. JOKO sen arvio on julkaistu KIRJAT-kategoriassa TAI kirja löytyy lukupiirimme luettujen kirjojen listasta, jonne pääset tästä.

Vaihtoehtoisia kirjoja on yhteensä toista sataa, joten joka päivälle tulee lainaus aina uudesta kirjasta. Ja joka päivä on myös uusi kirja-arvonta KAIKKIEN vastanneiden kesken! Vaikket tietäisikään kirjaa, niin kannattaa arvata. Ja blogiamme kannattaa selata.

Kuka kirjailija, mikä kirja?

Madame oli pieni ja pyöreä kuin jouluporsas, hänen poskillaan paloivat punaiset läikät ja hän puhui koko ajan laulavalla, vähän liian nopealla äänellä ja selosti minulle maatilansa viljelmiä, hehtaarimääriä, sakolukuja, tuotto-odotuksia ja yleistä toimintatapaa. En saanut mistään kiinni. Puhuessaan hän liikkui lisäksi koko ajan, kävi välillä keittiön puolella sanomassa, että epäili lihapullissa olleen hirnun lihaa.

Kirjoita vastauksesi alle kommenttikenttään! Aikaa on tänään 23.12. klo 22:een asti. Vastauksesi ei näy heti kommenttikentässä, ne pidetään piilossa dead lineen asti. Vastaukset julkaistaan vasta illalla, jotta arvaamisen ilo säilyy.

Muualle, esimerkiksi Kirsin Book Clubin facebook-sivulle kirjatut vastaukset eivät ole mukana arvonnassa. Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti, vaan ainoastaan blogista vastaavilla, jotta voimme ottaa yhteyttä voiton sattuessa kohdalle!

Kaikki klo 22:een mennessä blogiin kirjatut vastaukset, joissa on kirjailija ja kirjan nimi, niin oikeat kuin sinnepäinkin olevat, ovat mukana päivittäisessä arvonnassa.

Tämän toiseksi viimeisen joulukalenteripäivän palkintoina ovat Anna-Leena Härkösen Ei kiitos ja Tuija Lehtisen Morsiuskamari. Oikea vastaus ja onnekkaat kaksi voittajaa julkaistaan tänään klo 22:n jälkeen. Käy silloin taas blogissamme.

9789511273837.jpg;jsessionid=e6hc2bqsppyv16nn80vlhi6eq9789511280743

Terveisin Airi ja muut bookclubilaiset

Kommentit
 1. Eija Kujala
 2. Cathy
 3. Marja
 4. Mutku
 5. Miia
 6. MariaM
 7. Lisbehh
 8. Eeva-Maija Harju-Virta
 9. Juha
 10. Henna73
 11. Carina
 12. Hanna
 13. Reijo Moilanen
 14. Tea
 15. Jaana

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *