Joulukalenteri Lucian päivänä 13.12.

Stockmannin jouluikkuna 12.12.2015

Stockmannin jouluikkuna 12.12.2015

Tänään Lucian päivänä Kirsin Book Club täyttää viisi vuotta! Juhlista päivää osallistumalla arvaukseen ja voit voittaa jouluisen kirjan!

Mistä kirjasta on alla oleva tekstilainaus? Kirjan arvio on julkaistu tässä blogissa KIRJAT-kategoriassa TAI kirja löytyy lukupiirimme luettujen kirjojen listasta, jonne pääset tästä.

Vaihtoehtoisia kirjoja on yhteensä toista sataa, joten joka päivälle tulee lainaus aina uudesta kirjasta. Ja joka päivä on myös uusi kirja-arvonta KAIKKIEN vastanneiden kesken!

Kuka kirjailija, mikä kirja?

– Oijoi, en häiritse ollenkaan kauan. Kun olisi tässä sellainen tieto meillä, että herra oikeusministeri olisi bongattu eilen kaupungilla iltaa viettämässä, iloisessa seurassa, varmaan vahvistatte? Sitä minäkin, ja mikäs sen mukavampaa. Mutta pahat kielet väittävät nähneensä myös miten ministeri on, kuinka tässä nyt sanansa järjestäisi, ”palannut kapakasta vain hiukkasen horjuen”, varmaan herra ministerillekin tutun rallin sanoja mukaillen, ja sitten kotiportiltaan poiminut mukaansa, hm, sanoisinko vähän erityisempää seuraa.

Kirjoita vastauksesi alle kommenttikenttään! Aikaa on tänään sunnuntaina 13.12. klo 22:00 asti. Vastauksesi ei näy heti kommenttikentässä, sillä pidämme ne piilossa dead lineen asti. Vastaukset julkaistaan vasta illalla, jotta arvaamisen ilo säilyy.

Kaikki klo 22 mennessä blogiin kirjatut vastaukset, joissa on kirjailija ja kirjan nimi, niin oikeat kuin sinnepäinkin olleet, ovat mukana päivittäisessä arvonnassa.

Tänään arvomme Miina Supisen uskomaton uutuuden, Mantelimaan, jossa joulun perinteiset symbolit on valjastettu melkoisen kaupallisen hirmufantasian elämyspuistoksi vai miltä eroottinen tonttutyttöjen, mekaanisten tonttujen, Nukentekijän, Antipukin ja ruumiin joulupudding vaikuttaa!

Miina kertoi viime viikolla bloggariklubilla, että on itse halunnut luoda oman perheen joulunviettoon ihan uudet perinteet. Viime vuonna koko perhe oli roudannut patjat aattona olohuoneeseen ja leiriytynyt jouluyön kuusen katveessa.

9789510413029_frontcover_final_medium

Oikea vastaus ja onnekas Mantelimaan voittaja julkaistaan tänään klo 22 jälkeen eli tavataan taas illalla!

Kommentit
 1. Kirsi Hietanen
  • Kirsi Ranin Kirsi Ranin
   • Kirsi Hietanen
 2. TuulaV
 3. Reijo Moilanen
  • Kirsi Ranin Kirsi Ranin
   • Reijo Moilanen
    • Kirsi Ranin Kirsi Ranin
 4. Päivi
  • Kirsi Ranin Kirsi Ranin
 5. aikki
 6. Eeva-Maija Harju-Virta
 7. Cathy
 8. Jannika Blomvall
 9. Jenna W.
 10. piitu
 11. Carina
 12. Miia
 13. Maria
 14. Lisbehh
 15. Henna73
 16. Pirjo Miettinen
 17. Eija Kujala
 18. Juha
 19. Hanna
 20. Kattimanialaiset
 21. Maija
 22. Tea
 23. Liisa Järvinen
 24. Karamelli
 25. hannna1
 26. Jaana

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *