Joulukalenteri maanantaina 21. joulukuuta

ArtViimeiset arkipäivät ennen juhlaa, ja alkavan jouluviikon kunniaksi tänään on palkintoina jaossa kaksi kirjaa. Joulukalenterin luukkuja on vielä neljä avaamatta.

 Mistä kirjasta on alla oleva tekstilainaus? Kirja löytyy tästä blogistamme. JOKO sen arvio on julkaistu KIRJAT-kategoriassa TAI kirja löytyy lukupiirimme luettujen kirjojen listasta, jonne pääset tästä.

Vaihtoehtoisia kirjoja on yhteensä toista sataa, joten joka päivälle tulee lainaus aina uudesta kirjasta. Ja joka päivä on myös uusi kirja-arvonta KAIKKIEN vastanneiden kesken! Vaikket tietäisikään kirjaa, niin kannattaa arvata. Ja blogiamme kannattaa selata.

Kuka kirjailija, mikä kirja?

Ovatko äitini ja isäni kasvattaneet minusta poikaa, kun tykkään niin monesta niin sanotusta miesten asiasta? Tykkään ringissä seisomisesta ja vitsailusta. Tykkään kesämökin metsätöistä. Tykkään autoista ja moottoreista. Tykkään uusista härveleistä. Tykkään lyhyestä lauseesta. Tykkään pelata joukkuelajeja, tykkään seurata niitä, tykkään kilpailla, tykkään juopotella. Tai tykkäsin ennen kuin täytin kolmekymmentäviisi. Minulla ei koskaan ole ollut yhtä parasta ystävää. Ei ole nytkään. Tapaan Herttaa ja Panua töissä, Lindan kanssa joskus Facebookissa laitetaan yksityisviestiä, samoin Kaarinan kanssa, mutta ne kaikki ovat olleet minun työkavereita, eivät mitään sydänystäviä. Ei minulla ole semmoisia. Työkaverit riittävät. Ja moikkailututut salilla.

Kirjoita vastauksesi alle kommenttikenttään! Aikaa on tänään maamataina 21.12. klo 22:een asti. Vastauksesi ei näy heti kommenttikentässä, ne pidetään piilossa dead lineen asti. Vastaukset julkaistaan vasta illalla, jotta arvaamisen ilo säilyy.

Muualle, esimerkiksi Kirsin Book Clubin facebook-sivulle kirjatut vastaukset eivät ole mukana arvonnassa. Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti, vaan ainoastaan blogista vastaavilla, jotta voimme ottaa yhteyttä voiton sattuessa kohdalle!

Kaikki tänään maanantaina klo 22:een mennessä blogiin kirjatut vastaukset, joissa on kirjailija ja kirjan nimi, niin oikeat kuin sinnepäinkin olevat, ovat mukana päivittäisessä arvonnassa.

Tänään palkintokirjoina ovat Taavi Soininvaaran Toinen peto ja Helen Fieldingin Bridget Jones – Mad about The Boy. Oikea vastaus ja onnekkaat kaksi voittajaa julkaistaan tänään klo 22:n jälkeen. Käy silloin taas blogissamme.

0CH9_Toinen peto kansi.indd

9789511281276.jpg;jsessionid=e6hc2bqsppyv16nn80vlhi6eq

Terveisin Airi ja muut bookclubilaiset

Kommentit
 1. Eeva-Maija Harju-Virta
 2. Reijo Moilanen
 3. Eija Kujala
 4. Jannika Blomvall
 5. Juha
 6. Aikki
 7. Cathy
 8. MariaM
 9. Lisbehh
 10. Kirsi Hietanen
 11. Jaana
 12. Maija
 13. Tiina
 14. Marja
 15. Pirjo
 16. Miia
 17. Suvi-
 18. Pasi Korkeela
 19. TuulaV
 20. marjo66
 21. Pirjo Miettinen
 22. Carina
 23. Mutku
 24. Henna73
 25. Hanna
 26. Tea
 27. Päivi
 28. Pirjo
 29. kare
 30. rika
 31. Untamo
 32. cherrie
 33. Susku
 34. Marja-Liisa
 35. milla
 36. Lara
 37. Aino
 38. Liisa
 39. Ritva

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *