Joulukalenteri tiistaina 22.12.

Maija-Riitta kävi joulun alla New Yorkissa!

Maija-Riitta kävi joulun alla New Yorkissa!

Valoa kohden! Talvipäivänseisaus on tänään virallisesti klo 6:48, joten iloitkaamme, että päivä on huomenna jo silmänräpäyksen pidempi. Otapa siis pieni hetki tekstilainauksen parissa.

Mistä kirjasta on alla oleva tekstilainaus? Kirjan arvio on julkaistu tässä blogissa KIRJAT-kategoriassa TAI kirja löytyy lukupiirimme luettujen kirjojen listasta, jonne pääset tästä.

Kuka kirjailija, mikä kirja?

– Ymmärrämme järjellä vain murto-osan siitä, mitä todella olemme, Mona sanoi lopulta ja käsitti, ettei hän pääsisi eroon peloistaan järkeilemällä ja toistamalla yleisesti tunnustettuja tosiasioita vaan antautumalla hulluudelle, päästämällä pelon luihin ja ytimiin. Kaikki oli pelkkää vanhojen luurankojen kolistelua, Mona oli koettanut todistella itselleen, mutta pelko oli jälleen vahvasti läsnä eikä sitä voinut tälläkään kertaa väistää. Hän oli erehtynyt luulemaan että oli jo tehnyt tarvittavat muutokset elämässään, mutta matka oli sittenkin vasta alussa, eikä astumista täydelliseen pimeyteen voinut enää välttää.

Kirjoita vastauksesi alle kommenttikenttään! Aikaa on tänään klo 22:00 asti. Vastauksesi ei näy heti kommenttikentässä, sillä pidämme ne piilossa dead lineen asti. Vastaukset julkaistaan vasta illalla, jotta arvaamisen ilo säilyy.

Kaikki klo 22 mennessä blogiin kirjatut vastaukset, joissa on kirjailija ja kirjan nimi, niin oikeat kuin sinnepäinkin olleet, ovat mukana päivittäisessä arvonnassa.

Tänään arvomme Margaret Atwoodin Uusi maa -kirjan, josta voit lukea arvion Kulttuuri kukoistaa -blogista. Kirja on kolmas osa Maddaddam-trilogiassa, jossa kulkutauti on tuhonnut lähes koko ihmiskunnan. Sarjasta on tekeillä myös tv-versio ja moni onkin aprikoinut, näyttävätkö sarjan crakelaiset, lempeät alastomat jättiläiset, joilla on suuri sininen penis, samalta myös filmillä. Kirjasta kiitos Otavalle.

0EPC_kansi.indd

 

Julkaisemme tänään illalla myös tilannekatsauksen Joulun Tietäjä -tilanteeseen, joten pysy kuulolla!

Kommentit
 1. Kirsi Hietanen
 2. Päivi
 3. AIkki
 4. Sanna Hovi
 5. Eija Kujala
 6. Jannika
 7. Reijo Moilanen
 8. Cathy
 9. Tiina
 10. Marja
 11. Pete
 12. Sari P
 13. Maija
 14. Juha
 15. Tarja Puustinen
 16. Honka
 17. Jaana
 18. MariaM
 19. Lisbehh
 20. Henna73
 21. Carina
 22. kare
 23. Pasi Korkeela
 24. Tea
 25. tainav
 26. Eeva-Maija Harju-Virta
 27. Kattimanialaiset
 28. Pirjo Miettinen
 29. Marja-Liisa
 30. milla

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *