Joulukalenterin huipennus 24.12. 2015 – arvonnan tulokset

Oneiron-kuppikakun Kirsin Book Clubin vuosijuhlaan teki Tmi Herkkukeiju.

Oneiron-kuppikakun Kirsin Book Clubin vuosijuhlaan teki Tmi Herkkukeiju.

Sinua huimaa. Tunnet kuinka korvasi menevät lukkoon, kuinka päässäsi kumisee. Jalat pettävät. Putoat johonkin. Se ei ole pehmeää, eikä se ole kovaa. Ei kylmää, ei kuumaa. Valahdat selällesi makaamaan kuin kinokseen. Suljet silmäsi ja odotat, että heräisit jossain muualla. Elokuvissa? Hetki ennen Solariksen loppua? Kun kamera kohoaa korkeuksiin ja paljastaa Chris Kelvinin kotiinpaluun uneksi, maankamaran saareksi rannattoman meren keskellä. Kun viimeistä kuvaa säestävä hälymusiikki alkaa voimistua, tunkeutua ruumiiseen joka on unen jäljiltä horkankylmä. Yhtäkkiä musiikki katkeaa, ja tuijotat sietämättömässä hiljaisuudessa valkoista kangasta, siellä olevia mustia kirjaimia конец фильмА. Et kuule mitään, paitsi oman sydämesi, joka yhä pumppaa musiikin tahdissa. Näinkö sinä uskot tälläkin kertaa herääväsi?

Näyte oli Laura Lindestedtin Oneironista, tämän vuoden Finlandia-voittajasta. Oneronista on kantautunut vain positiivisia arvioita, ja olemmekin valinneet sen myös helmikuun lukupiirikirjaksemme.

Laura Lindstedt, onnellinen Finlandia-voittaja

Laura Lindstedt, onnellinen Finlandia-voittaja

Toivottavasti tämän viimeisen joulukalenteriluukun arvonnan voittajilla on yhtä iloiset tuuletukset kuin Laura Lindstedtillä kuvassa. Palkintoina finaalin kunniaksi Elina Hirvosen Kun aika loppuu  ja Antti Holman Kauheimmat runot.

Tättärää, jouluaaton voittajat ovat:

Miia ja Harri!

Lämpimät onnittelut voittajille! Lähetättehän osoitteenne info@kirsinbookclub.com, niin saamme palkintokirjat postiin, Miialle Elinan ja Harrille Antin kirjan.

Joulun Tietäjä on ratkaissut monta arvoituspähkinää joulukalenterin aikana.

Joulun Tietäjä on ratkaissut monta arvoituspähkinää joulukalenterin aikana.

Koko kuukauden on ollut meneillään myös Joulun Tietäjä -kisa, jossa on saanut joka päivä pisteitä oikeista vastauksista, yhden oikeasta kirjailijasta, yhden oikeasta kirjasta. Menestyminen Joulun Tietäjä -kisassa on edellyttänyt todellista tietämystä ja sinnikkyyttä. Kokemus myös viime vuodelta taisi olla apuna, sillä kaikki kolme mitalistia sijoittuivat hyvin myös viime vuonna.

Kultaa saa tänä vuonna viime vuoden hopeamitalisti Jaana huikealla 41/48 pistesaldollaan! Hopea jaetaan tasapisteisiin päätyneiden Tean ja Juhan kesken!

Kunnian, maineen ja CV-merkinnän lisäksi Joulun Tietäjä -mitalistit saavat myös kirjapalkinnot. Tarkemmin pisteistä, palkinnoista ja muista sijoittuneista voit lukea tästä.

Kiitos WSOY:lle, Tammelle ja Otavalle palkintokirjoista sekä Edita Publishingille palkintokirjojen postittamisesta.

Tässä tämä oli taas tällä kertaa, kiitos, että olit mukana!

Ilahdumme, jos olet jatkossakin aktiivisesti Kirsin Book Clubissa ja osallistut keskusteluun täällä blogissa. Löydät Kirsin Book Clubin myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista. Palaute on bloggarin paras lahja!

Ihmeellistä joulua toivottaa myös Kirsi!

Hyvää juhlakauden jatkoa toivottaa Kirsi ja muut bookclubilaiset!

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *