Joulukalenteri 5.12. / ratkaisu & arvonnan voittaja

Kirsin Book Club ja Virpi Hämeen-Anttila. Vasemmalla kustannustoimittaja Mari M

Kirsin Book Club ja Virpi Hämeen-Anttila Kirjamessujen lukupiirissä 2014.

Vanhempien hakijoiden ilmoitukset kuulostavat joskus epätoivoisilta. Naisten, mutta myös miesten, on tärkeä päästä naimisiin, koska ihminen ei ole täysi ja onnistunut elämässään ilman puolisoa ja lapsia, ja hän saa kuulla siitä. Jos ehdokas löytyy, kaupunkilaiset ja koulutetut järjestävät treffit. Jos nuorilla ei synkkaa, toisen vanhemmille lähetetään ilmoitus, että horoskoopit eivät ennusta hyvää.”

oli lainattu Virpi Hämeen-Anttilan Minun IntianimatkakirjastaKirja valittiin vuoden 2014 matkakirjaksi ja se sisältääkin runsaasti historiaa ja käytännön matkavinkkejä. Sopii myös nojatuolimatkailuun!

Hienoa arvauksia olitte laittaneet ja moni olikin oikealla maailmansuunnalla, sillä lainaus olisi todellakin voinut olla mistä vain Aasiaa kuvaavista kirjoistamme esimerkkeinä vaikkapa toinen bloggaamamme Intia-kirja eli Vish Puri tai Japanista eli Mia Kankimäen Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin tai Suyata Masseyn Rei Shimura tai Pasi Pekkolan Lohikäärmeen värit.

Tänään kirjapalkintona on Miina Supisen Mantelimaa (WSOY) – kiitos kustantajalle. Miinan kirja voi ottaa paineita pois täydellisen joulun tavoittelusta!

Onnenkeijuna toimi jälleen random.org-työkalu ja sen lahjomattomassa arvonnassa voiton tänään vei

Tea

Mantelimaa lähtee postissa Tealle – onnittelut!

9789510413029_frontcover_final_medium

Huomenna sunnuntaina jälleen uusi tekstipätkä, arvaus ja kirjapalkinto – olethan mukana! Itsenäisyyspäivän kunniaksi sekä teksti että palkintokirja ovat taatusti suomalaisia!

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *