Varoitus: koukuttavaa – Kirsin Book Clubin joulukalenteri avautuu jälleen 1.12.2016

Kirsin Book Clubin joulukalenteri avautuu 1.12.2016

Kirsin Book Clubin joulukalenteri avautuu 1.12.2016

Kirsin Book Club avaa jälleen kirja-aiheisen JOULUKALENTERIN torstaina 1. joulukuuta 2016. Aiemmista vuosista tiedämme, että arvuuttelu saattaa aiheuttaa riippuvuutta ja aikaisia aamunousuja, mutta toivomme, että lähdet mukaan!

Joka päivä annamme vinkin – joko lyhyen katkelman tai kuvauksen jostain kirjasta – ja sinun tulee arvata, mistä kirjasta on kyse. Tänä vuonna olemme ottaneet mukaan vain kirjat, jotka on arvioitu Kirsin Book Club -blogissa (katso valikosta KIRJAT).

Kun kirjoitat tietosi / arvauksesi Kirsin Book Club -blogin kommenttikenttään, niin olet mukana päivittäisten kirjalahjojen arvonnassa.

Muualle, esimerkiksi Kirsin Book Clubin facebook-sivulle kirjatut vastaukset eivät ole mukana arvonnassa. Jotta voit vastata, niin joudut täyttämään nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostisi. Sähköpostiosoite ei näy julkisesti, vaan ainoastaan meille, jotta voimme ottaa yhteyttä voiton sattuessa kohdalle!

Kaikki vastaukset, joissa on kirjailija ja kirjan nimi, niin oikeat kuin sinnepäinkin olevat, ovat mukana päivittäisessä arvonnassa. Julkaisemme vastaukset vasta iltaisin, jotta arvaamisen ilo on kaikille tallella!

Jouluaattona palkitaan bonuksena vielä Tietäjä, jolla on 24 päivän ajalta eniten oikeita vastauksia!

Joulukalenterissa joka päivä uusi tekstikatkelma tai juonikuvaus ja uusi kirja-arvonta!

Tekstikatkelma julkaistaan kirsinbookclub.com:issa aina aamulla klo 6:30. Vastausaikaa on saman päivän klo 22:00 asti, jonka jälkeen julkaisemme päivän arvonnan voittajan.

Parhaiten varmistat joulukalenterin seurannan tilaamalla Kirsin Book Clubin uudet jutut suoraan sähköpostiisi!

PS. Kutsu myös kaverisi mukaan seuraamaan Kirsin Book Clubin joulukalenteria.

Kommentit
  1. Matti Viikate
  2. Zerotin

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *