Varoitus: koukuttavaa – Kirsin Book Clubin joulukalenteri avautuu jälleen 1.12.2017

Kirsin Book Clubin joulukalenteri avautuu 1.12.2017

Kirjallinen joulukalenteri on täällä taas!

Kirsin Book Club avaa jälleen kirja-aiheisen JOULUKALENTERIN perjantaina 1. joulukuuta 2017. Aiemmista vuosista tiedämme, että arvuuttelu saattaa aiheuttaa riippuvuutta ja aikaisia aamunousuja, mutta toivomme, että lähdet mukaan!

Joka päivä annamme vinkin, lyhyen katkelman jostain kirjasta, ja sinun tulee arvata, mistä kirjasta on kyse. Tänä vuonna olemme ottaneet mukaan sekä kirjoja, jotka on esitelty Kirsin Book Club -blogissa että kirjoja, jotka ovat uutuuksia tai muutoin tunnettuja.

Kun kirjoitat tietosi / arvauksesi Kirsin Book Club -blogin kommenttikenttään, niin olet mukana päivittäisten kirjalahjojen arvonnassa. Lahjakirjat ovat Otavan uutuuskirjoja.

Muualle, esimerkiksi Kirsin Book Clubin facebook-sivulle kirjatut vastaukset eivät ole mukana arvonnassa. Jotta voit vastata, niin joudut täyttämään nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostisi. Sähköpostiosoite ei näy julkisesti, vaan ainoastaan meille, jotta voimme ottaa yhteyttä voiton sattuessa kohdalle!

Kaikki vastaukset, joissa on kirjailija ja kirjan nimi, niin oikeat kuin sinnepäinkin olevat, ovat mukana päivittäisessä arvonnassa. Vastausaikaa on klo 22 asti ja julkaisemme vastaukset vasta silloin , jotta arvaamisen ilo säilyy kaikille tallella! Oikean vastauksen ja arvonnan voittajan aina seuraavan päivän joulukalenteripostauksessa.

Tekstikatkelma julkaistaan kirsinbookclub.com:issa aina aamulla klo 6:30. Vastausaikaa on saman päivän klo 22:00 asti.

Parhaiten varmistat joulukalenterin seurannan tilaamalla Kirsin Book Clubin uudet jutut suoraan sähköpostiisi!

PS. Kutsu myös kaverisi mukaan seuraamaan Kirsin Book Clubin joulukalenteria.Jouluaattona palkitaan bonuksena vielä Tietäjä, jolla on 24 päivän ajalta eniten oikeita vastauksia!

Joulukalenterissa on joka päivä uusi tekstikatkelma ja uusi kirja-arvonta!

Huomenaamulla aloitetaan, olethan mukana!

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.