JOULUKALENTERI la 2.12.2017 – onnentonttu arpoo menestystrillerin

Toinen kalenteriluukku avautuu!

Kirsin Book Clubin joulukalenterin toisessa luukussa on lainaus eräästä tänä vuonna ilmestyneestä, melkoisesti keskustelua herättäneestä kirjasta, josta on arvio täällä blogissamme. Löydät siis oikean vastauksen blogimme KIRJAT-kategoriasta.  Ja muistathan, että kaikki vastaukset ovat mukana arvonnassa, joten arvaaminenkin kannattaa. Kun olet keksinyt tai arvannut, mistä kirjasta ja kenen kirjoittamasta kirjasta on kysymys, kirjoita vastauksesi alla olevaan kommenttikenttään. Aikaa on tähän iltaan eli lauantaihin 2.12. klo 22:00 asti.

Mistä kirjasta ja kenen kirjoittamasta on seuraava lainaus:

Kuka on sanonut, että miehen kuuluu ropista muttereita ja harrastaa sotahistoriaa? En minä ainakaan. Ei minua ole koskaan kiinnostanut sellainen miehisyys. Ja täällä minä silti huudan ja heristelen työkaluja, laitan ne todistamaan puolestani, olen kuin juuri niiden menettäminen tekisi eniten kipeää.

Joko keksit? Jos et, niin arvaa. Kaikki klo 22:00 mennessä blogiin kirjatut vastaukset, joissa on kirjailija ja kirjan nimi, niin oikeat kuin sinnepäinkin olevat, ovat mukana päivittäisessä arvonnassa. 

Julkaisemme vastaukset vasta iltaisin, jotta arvaamisen ilo säilyy myöhemminkin vastaaville. Muualle, esimerkiksi Kirsin Book Clubin Facebook-sivulle kirjatut vastaukset eivät ole mukana arvonnassa. Jotta voit vastata, niin joudut täyttämään nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoite ei näy julkisesti, vaan ainoastaan meille, jotta voimme ottaa yhteyttä voiton sattuessa kohdallesi!

Jouluaattona palkitaan bonuksena vielä Joulun Tietäjä, jolla on 24 päivän ajalta eniten oikeita vastauksia!

Kätevimmin olet mukana, kun tilaat joulukalenterin suoraan sähköpostiisi täyttämällä sähköpostiosoitteesi kohtaan ”Tilaa uudet jutut sähköpostiisi”.

Arvontapalkinto

Tänään arvomme kaikkien vastaajien kesken brittiläisen Paula Hawkinsin trillerin Tummiin vesiin. Koukuttava teos sopii vaikkapa joulun välipäiviin, jolloin on aikaa syödä joulusuklaita ja uppoutua mysteerin ratkaisuun. Paulan ensimmäinen menestysteos oli Nainen junassa, joka päätyi myös elokuvaksi. Kirjan saimme kustantajalta, kiitos Otava!


Eilen, 1.12.2017, tekstilainaus oli upean vanhan naisen elämäkerrasta. Niitä on tänä vuonna ilmestynyt kolme, jotka on arvioitu Kirsin Book Clubissa eli Lenitan, Birgitta Ulfssonin ja Tellervo Koiviston elämäkerrat. Kaikki nämä saivat myös vastauksia.

Oikea vastaus oli nyt jo edesmenneen Bissen elämästä kertova Stig Hansénin kirjoittama Birgitta Ulfsson – Mikä ettei?

Mukava oli nähdä kommentoijien joukossa monta viime vuoden aktiivia. Hienoa, että odotamme jälleen joulua yhdessä!

Onnentonttu arpoi random.orgin avustuksella voittajaksi Virpin, onnea! Lähetän sinulle tänään sähköpostin saadakseni postiosoitteen, jonne lähetämme Kjell Westön Rikinkeltaisen taivas -teoksen.

Rikinkeltainen taivas meni arvonnassa Virpille!

 

Kommentit
 1. Reijo Moilanen
 2. Maria Kuutti
 3. Juha
 4. Johanna
 5. Jaana
 6. Airi Holappa
 7. Henna
 8. Petri
 9. AL
 10. Reeta
 11. Tea
 12. Eija
 13. Marja
 14. Tiina / Kirjaluotsi
 15. nelliina
 16. Terhi
 17. Sari P
 18. Tanja
 19. Suvi
 20. Juniperus
 21. Teija
 22. Marja-Liisa
 23. Päivi Backlund
 24. Marja Peltonen
 25. Maija
 26. Ellen
 27. Tuulispää
 28. Margit/Tarukirja
 29. Kaarina
 30. Anneli Airola
 31. Henna73
 32. Zerotin
 33. Varpu Olsonen Helen B
 34. Lea
 35. Tarjuska
 36. Karoliiina
 37. Suvi.T
 38. Jannika
 39. Katja
 40. Salli
 41. Jupiter
  • Kirsi Ranin Kirsi Ranin
 42. Julia Rajamäki
 43. riitta k
 44. Virpi
 45. Virpi K
 46. Katriina
 47. Suvikh
 48. MarjaT**
 49. Tuija K
 50. Katri
 51. Assi
 52. Päivi
 53. Päivi K
 54. MariaM
 55. Lisbehh
 56. Papu
 57. EV
 58. minttu47
 59. Jukka
 60. Halejo
 61. Miia
 62. Susanna k
 63. Marja
 64. Kirsi Ranin Kirsi Ranin

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *