JOULUKALENTERI ma 4.12.2017 – arvonnassa Suomen historia

Hyvää alkanutta viikkoa!

Kirsin Book Clubin joulukalenterin neljännessä luukussa on lainaus eräästä tänä vuonna ilmestyneestä kirjasta, josta on arvio täällä blogissamme. Löydät siis oikean vastauksen blogimme KIRJATkategoriasta.  Ja muistathan, että kaikki vastaukset ovat mukana arvonnassa, joten arvaaminenkin kannattaa. Kun olet keksinyt tai arvannut, mistä kirjasta on kysymys, kirjoita kirjailijan ja kirjan nimi alla olevaan kommenttikenttään. Aikaa on tähän iltaan eli maanantaihin 4.12. klo 22:00 asti.

Mistä kirjasta tekstilainaus on ja kuka on sen kirjoittanut?

Perl-kieli. Sehän on ihan helppoa. Kun vähän mietiskelee ja palauttaa mieleen. Joskus harrastelin sitä. Kyllä mä sen kirjoitan. Tulepa Lampinen kaveriksi”, Rocca pyysi. ”Suzy kun on vielä lomalla, niin jos sä joudat. Otetaan pari kolme konetta. Mä koodaan ja sä avaat valmiiksi seuraavan kokonaisuuden ja sitten vaihdetaan masiinaa ja sä tallennat ja varmistat yhteydet. Sori kun komentelen näin suoraan mutta aletaan hommiin. Täytäpä sä Vanhala vielä tuo mun mukini. Kahvia, reilu maito ja yksi pala makeutusta.”

Joko keksit? Jos et, niin arvaa. Kaikki klo 22:00 mennessä blogiin kirjatut vastaukset, joissa on kirjailija ja kirjan nimi, niin oikeat kuin sinnepäinkin olevat, ovat mukana päivittäisessä arvonnassa. 

Julkaisemme vastaukset tänään illalla klo 22 jälkeen, jotta arvaamisen ilo säilyy myöhemminkin vastaaville. Jotta voit vastata, niin joudut täyttämään nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoite ei näy julkisesti, vaan ainoastaan meille, jotta voimme ottaa yhteyttä voiton sattuessa kohdalle!

Jouluaattona palkitaan bonuksena vielä Joulun Tietäjä, jolla on 24 päivän ajalta eniten oikeita vastauksia!

Arvonta

Arvonnassa on tänään hieno, pieni kirja. Petri Tammisen Suomen historia. Käy lukemassa blogijuttumme, jossa sanotaan: ”Petri Tammisen Suomi 100 -juhlavuoden merkeissä ilmestynyt Suomen historia -kirjansa ei todellakaan ole mikään pönöttävä, kirjahyllyyn lukematta unohtuva juhlakirja. Kirjan kautta avautuu sadan vuoden historia kokoaan suurempina inhimillisinä muistoina ja sattumuksina.”

Kirjan on joulukalenteriarvontaan lahjoittanut Otava, kiitos!


Eilisessä arvonnassa 3.12.2017 oli runsas osanotto ja melkein kaikki olivat tietäneet, että tekstilainauksessa kuvattiin napolilaista elämää. Lainaus oli Elena Ferranten Napoli-sarjan ensimmäisestä osasta nimeltään Loistava ystäväni.  Blogissa on myös kakkososan, Uuden nimen tarinan arvio. Sarjaan kuuluu neljä osaa, joista kolmas ilmestyy suomeksi tammikuussa 2018.

Onnentonttu suosi nimimerkkiä AL, jolle lähtee Finlandia-ehdokas Cristina Sandun esikoisteos Valas nimeltä Goliat. Kirsin Book Clubin Airi luki kirjan, hänen arvioonsa pääset tästä.

Onnea AL, lähetän sinulle sähköpostia liittyen postitusosoitteeseesi.

Nähdään huomenna taas!

Onnentonttu arpoi Sandun kirjan voittajaksi nimimerkki AL:n. Onnittelut!

 

Kommentit
 1. Reijo Moilanen
 2. Minna
 3. Jaana
 4. Terhi
  • Kirsi Ranin Kirsi Ranin
 5. Maarit
 6. Päivi
 7. Katja Kiipeli-Jaakkonen
 8. Salli
 9. Leena-Maija Tuominen
 10. Tiina / Kirjaluotsi
 11. Maria Kuutti
 12. Airi Holappa
 13. Henna
 14. PH
 15. Juniperus
 16. Juha
 17. AL
 18. Sanna Vahla
 19. Teija
 20. Raija Leppänen
 21. Raija Leppänen
 22. Virpi
 23. Eija
 24. Pirjo
 25. Marja
 26. Henna73
 27. Johanna
 28. Katriina
 29. Mai
 30. Stinttu
 31. Tarjuska
 32. Reeta
 33. Pekka
 34. Beate
  • Kirsi Ranin Kirsi Ranin
 35. Tiina
 36. Tuija K
 37. Päivi K
 38. EV
 39. Päivi
 40. Samppa Varis
 41. MM
 42. Pia
 43. Papu
 44. TuulaH
 45. Marja-Liisa
 46. Maija
 47. Maija
 48. Jannika
 49. Samu
 50. Vivve
 51. Tea
 52. Zerotin
 53. Pii
 54. Tuulispää
 55. Ellen
 56. Miia
 57. Maija
 58. Kaarina
 59. Heidi
 60. Halejo
 61. Tapani
 62. Ilona
 63. Liisa Puhakka
 64. Tanja
 65. Jukka

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *