JOULUKALENTERI pe 1.12.2017 – ensimmäinen luukku avautuu, arvonnassa Westö!

Nyt alkaa, TADAA! Kirsin Book Clubin vuoden 2017 joulukalenterin ensimmäinen luukku avautuu.

Ensin sääntöjen kertaus: Alla on lainaus eräästä vuonna 2017 julkaistusta kirjasta, josta on julkaistu arvio täällä blogissamme. Kirja siis löytyy blogimme KIRJAT-kategoriasta.  Kun olet keksinyt tai arvannut, mistä kirjasta ja kenen kirjoittamasta kirjasta on kysymys, kirjoita vastauksesi alla olevaan kommenttikenttään. Aikaa on tähän iltaan eli perjantaihin 1.12. klo 22:00 asti.

Siis kenen kirjailijan ja mistä kirjasta tämä tekstilainaus on?

Mutta portaissa kulkemisen sinä hallitset?

-Niin hallitsen. Oikein somasti. Nyt toivoisin ehkä porraskaidetta, mikäli sattuisin horjahtamaan, mutta ikinä en katsoisi alas, kävelisin eteenpäin. Oli hyvin terveellistä tällaiselle kuin minä oivaltaa että pystyy olemaan kuningatarmainen. Kulkemaan portaita ja suoltamaan tekstiä ja olemaan kuin ei kulkisikaan portaita, sehän on… sehän on hallitsemista. Minä tutkin mielelläni hallitsijan elkeitä.

Joko keksit? Jos et, niin arvaa. Kaikki klo 22:00 mennessä alla olevaan blogin kommenttikenttään kirjatut vastaukset, joissa on kirjailija ja kirjan nimi, niin oikeat kuin sinnepäinkin olleet, ovat mukana päivittäisessä arvonnassa. 

Julkaisemme vastaukset vasta iltaisin, jotta arvaamisen ilo on kaikille tallella! Muualle, esimerkiksi Kirsin Book Clubin Facebook-sivulle kirjatut vastaukset eivät ole mukana arvonnassa. Jotta voit vastata, niin joudut täyttämään nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoite ei näy julkisesti, vaan ainoastaan meille, jotta voimme ottaa yhteyttä voiton sattuessa kohdallesi!

Voittajan nimi/nimimerkki julkaistaan aina seuraavan päivän arvoituksen yhteydessä. Eli huomenna 2.12. saat tietää, suosiko onnentonttu sinua!

Jouluaattona palkitaan bonuksena vielä Joulun Tietäjä, jolla on 24 päivän ajalta eniten oikeita vastauksia!

Arvontapalkinto

Tänään arvomme vastaajien kesken Kjell Westön tämän syksyn myyntimenestyksen, hienon Rikinkeltainen taivas -teoksen. Se oli lukupiirikirjamme marraskuussa ja blogiarviomme voit lukea tästä. Westön edelliseen romaaniin, Kangastus 38, pohjautuvan Kansallisteatterin ohjelmistossa vielä keväälläkin olevan näytelmän arvio löytyy tästä.

Palkintokirjan olemme saaneet Otavalta, kiitos!

Kommentit
 1. AL
 2. Kirsi Ranin Kirsi Ranin
 3. Susann Uggeldahl
 4. Marja Eskelin
 5. Bookworm
 6. Tiina Ahonniska
 7. Veera Rantala
 8. Tuija K
 9. Virpi
 10. Reeta
 11. Susann Uggeldahl
 12. TT
 13. Mai
 14. Päivi
 15. Tiina
 16. Päivi K
 17. Leena Immonen
 18. Juha
 19. Teija
 20. Anneli
 21. Henna73
 22. Jelena Nieminen
 23. Katri
 24. Reijo Moilanen
 25. Assi
 26. Tea
 27. Jaana
  • Kirsi Ranin Kirsi Ranin
 28. Jannika
 29. Marja
 30. Maija
 31. Tuulispää
 32. MariaM
 33. Lisbehh
 34. EV
 35. Katriina
 36. minttu47
 37. Halejo
 38. Kirsi Ranin Kirsi Ranin
 39. AL

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *