Lue kanssamme 2014

Lue kanssamme ja osallistu keskusteluun! Bloggaamme aina kokoontumisemme jälkeen keskustelumme pohjalta ja toivomme blogin lukijoiden kommentteja omasta lukukokemuksestaan. Me emme ole kirja-alan ammattilaisia, vaan kerromme kirjoista ihan tavallisten lukijoiden kannalta.

Syyslukukauden kirjoissamme on uutta ja parin vuoden takaista, suomalaista ja kansainvälistä, esikoiskirjailija ja Pulitzer-voittaja.

Syksyn 2014 lukupiirikirjoja

Syksyn 2014 lukupiirikirjoja

ELOKUUssa oli emännän valinta. Pirjo kutsui meidän maaseutuasunnolleen ja valitsi kirjaksi Edmund de Waalin Jänis jolla on meripihkanväriset silmät (Hare with Amber Eyes).

SYYSKUUn kirjaksi valitsimme Pajtim Statovcin Kissani Jugoslavia. Olimme keväällä Otavalla kylässä ja Emma Alftan suositteli ”kauden tapausta”.

LOKAKUU ja Kirjamessut. Kirsin Book Club sai jälleen kunnian olla yksi lukupiireistä, jotka pääsevät Kirjamessujen lavalle keskustelemaan kirjailijan ja yleisön kanssa. Perjantaina 24.10. klo 10:15 – 11.45 keskustelemme Virpi Hämeen-Anttilan kanssa hänen uunituoreesta kirjastaan Minun Intiani – Matkoja värin, tuoksujen ja vastakohtien maassa. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa http://www.messukeskus.com/Sites3/Kirjamessut/Kavijat/Ohjelma/Sivut/Lukupiirit.aspx

MARRASKUUssa uppoudutaan Donna Tarttin uusimpaan eli Tikliin (Goldfinch). Meitä on muutama Donna-fani joukossamme.

JOULUKUUn kirjan on perinteisesti saanut valita Kirsi, sillä kokoontuminen on hänen syntymäpäivänään 13.12. Päivä on samalla Kirsin Book Clubin neljäs vuosijuhla. Tällä kertaa keskustelemme Tove 100 -juhlavuoden kunniaksi Tuula Karjalaisen kirjoittamasta Tove Jansson, tee työtä ja rakasta -teoksesta. Orientoiduimme jo aiemmin käymällä yhdessä Tove 100 -nöyttelyssä Ateneumissa.

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *