Ilmoittaudu mukaamme Kirjamessujen lukupiiriin!

IMG_0631-2

 

Helsingin Kirjamessuilla järjestetään kahdeksan lukupiiriä, joissa kirjailija, lavalla oleva lukupiiri ja yleisö keskustelevat vuoden 2014 uutuusteoksista.

Kirsin Book Club oli mukana jo viime vuonna ja sai silloin kunnian keskustella Kari Hotakaisen kanssa hänen kirjastaan Luonnon laki. Lue keskustelusta  http://sbrunou.blogspot.fi/2013/10/luonnon-laki-kirjamessujen-lukupiirissa.html

Tänä vuonna olemme lavalla tai oikeamminMessukeskuksen auditoriossa perjantaina 24.10.2014 klo 10:15. Auditorio löytyy menemällä eteläisen sisäänkäyntiaulan rappusia (sisääntullessa heti oikealla) ylös toiseen kerrokseen ja huoneeseen 201.

Keskustelemme Virpi Hämeen-Anttilan uunituoreesta kirjasta Minun Intiani. Virpi on tutkinut nuoresta saakka Intian kieliä ja kulttuuria, joten parempaa opasta ei voi saada Intian tutustumismatkalla, vaikkapa vain nojatuolimatkalle!

 

Tule mukaan keskustelemaan kanssamme ja ilmoittaudu mukaan linkistä http://www.messukeskus.com/Sites3/Kirjamessut/Sivut/default.aspx

 

 

Kommentoi