JUTTU TUTUSTA: päätoimittaja, kirjailija Jussi Lähde

Jussi Lähde on toimittanut muun muassa Timo Jutilan käyttämää termistöä selventävän Juti-Suomi-sanakirjan. Hän kirjoittaa aktiivisesti blogia Aamulehden blogipalveluun ja tekee Yle 1:lle keskusteluohjelmaa Leikola & Lähde.

Jussi Lähde on toimittanut muun muassa Timo Jutilan käyttämää termistöä selventävän Juti-Suomi-sanakirjan.

 

Jussi Lähde on päätoimittaja, kirjailija ja Vihtorin kirjaston kirjamessujen taiteellinen johtaja. Hän kirjoittaa aktiivisesti blogia http://aamulehdenblogit.ning.com/profile/JussiLahde  ja tekee Yle 1:lle keskusteluohjelmaa Leikola & Lähde http://ohjelmaopas.yle.fi/1-1796325

Mitä luet?

Historiaa sen eri muodoissa, faktana ja fiktiona. Viimeisimpinä Jan Guilloun Vuosisatani-trilogian viimeisen osan ja Antti Tuurin Alkemistien toisen osan. Luen myös keittokirjoja mutta vain sängyssä.

Missä luet?

Mieluiten tapahtumapaikoilla. Kävin juuri Tukholmassa ja nautin Ari Väntäsen Hanoi Rocks –kirjan Tukholma-osuuksista siellä luettuna.

Mitä suosittelet?

Hyvien kirjailijoiden koko tuotannon lukemista. Siten ymmärtää millaista on kirjoittajan oman tyylin kehittyminen. Sellainen antaa kirjoittajalle paljon toivoa ja kadehtimisen aiheita

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *