JUTTU TUTUSTA: päätoimittaja, kirjailija Jussi Lähde

Jussi Lähde on toimittanut muun muassa Timo Jutilan käyttämää termistöä selventävän Juti-Suomi-sanakirjan. Hän kirjoittaa aktiivisesti blogia Aamulehden blogipalveluun ja tekee Yle 1:lle keskusteluohjelmaa Leikola & Lähde.

Jussi Lähde on toimittanut muun muassa Timo Jutilan käyttämää termistöä selventävän Juti-Suomi-sanakirjan.

 

Jussi Lähde on päätoimittaja, kirjailija ja Vihtorin kirjaston kirjamessujen taiteellinen johtaja. Hän kirjoittaa aktiivisesti blogia http://aamulehdenblogit.ning.com/profile/JussiLahde  ja tekee Yle 1:lle keskusteluohjelmaa Leikola & Lähde http://ohjelmaopas.yle.fi/1-1796325

Mitä luet?

Historiaa sen eri muodoissa, faktana ja fiktiona. Viimeisimpinä Jan Guilloun Vuosisatani-trilogian viimeisen osan ja Antti Tuurin Alkemistien toisen osan. Luen myös keittokirjoja mutta vain sängyssä.

Missä luet?

Mieluiten tapahtumapaikoilla. Kävin juuri Tukholmassa ja nautin Ari Väntäsen Hanoi Rocks –kirjan Tukholma-osuuksista siellä luettuna.

Mitä suosittelet?

Hyvien kirjailijoiden koko tuotannon lukemista. Siten ymmärtää millaista on kirjoittajan oman tyylin kehittyminen. Sellainen antaa kirjoittajalle paljon toivoa ja kadehtimisen aiheita

Kommentoi