KUTSU: tule mukaan to 26.2. Blogistanian palkintojenjakoon Suomalaiseen Kirjakauppaan!

Tervetuloa Blogistanian palkintojenjakotilaisuuteen to 26.2.2015 klo 16:30 Suomalaisen Kirjakaupan Aleksanterinkadun (Hki) myymäälään!

Paikalla ovat kirjailijat Anni Kytömäki, Jenna Kostet ja Minna Maijala, Kate Atkinsonin suomentaja Kaisa Kattelus, juontaja Taika Dahlbom ja useita Kirsin Book Clubin jäseniä. Myös muita kirjabloggareita on juhlistamassa tätä kirjablogiyhteisön – Blogistanian – vuoden merkkitapahtumaa!

skk_blogistania_palkintojenjakotilaisuus_A4_sähköinen_julistees (2)


 SEURAAJAPALKINTO:

20 ensimmäistä Kirsin Book Clubin seuraajaa, jotka saapuvat paikalle ja ilmoittautuvat Kirsille (varmasti lavan tuntumassa & ojentamassa kukkia, nimilappu rinnassa), saavat Kirsin Book Clubin kannustuksesta kiitokseksi kirjanmerkin!


 

Blogistanian kirjapalkintojen lehdistötiedote:

Helsinki, Tampere 27.1.2015

Kirjabloggaajat valitsivat vuoden parhaat kirjat

Suomalaiset kirjabloggaajat valitsivat vuoden 2014 parhaat kirjat avoimella internet-äänestyksellä 26.1.2015. Blogistanian kirjapalkinnot jaetaan neljässä kategoriassa: Finlandia kotimaisille kirjoille, Globalia käännöskirjoille, Kuopus lasten- ja nuortenkirjoille ja Tieto tietokirjoille. Äänestyksiin  osallistui 44 kirja- ja kulttuuribloggaajaa.

Blogistanian Finlandia

Blogistanian Finlandia -palkinnon voitti Anni Kytömäen teos Kultarinta (Gummerus). Toiselle sijalle äänestettiin Tommi Kinnusen Neljäntienristeys (WSOY). Kolmanneksi tuli Pajtim Statovcin Kissani Jugoslavia (Otava).

Blogistanian Globalia

Globalia-palkinnon voitti Kate Atkinsonin teos Elämä elämältä (Schildts & Söderströms, suom. Kaisa Kattelus). Toiseksi sijoittui Haruki Murakamin Värittömän miehen vaellusvuodet (Tammi, suom. Raisa Porrasmaa) ja kolmanneksi Sjónin Poika nimeltä Kuukivi (Like, suom. Tuomas Kauko).

Blogistanian Kuopus

Kuopus-palkinnon voittaja oli Jenna Kostetin teos Lautturi (Robustos). Toiselle sijalle äänestettiin Magdalena Hain Susikuningatar (Karisto) ja kolmannelle sijalle Iiro Küttnerin ja Ville Tietäväisen Puiden tarinoita: Puuseppä (Books North).

Blogistanian Tieto

Tieto-palkinnon voitti Minna Maijalan elämäkertakirja Herkkä, hellä, hehkuvainen – Minna Canth (Otava). Toiseksi äänestettiin Antti Heikkisen Risainen elämä. Juice Leskinen 1950–2006 (Siltala) ja kolmanneksi Hanna Nikkasen ja Antti Järven Karanteeni. Kuinka aids saapui Suomeen (Siltala).
LISÄTIETOJA:

Katso järjestäjäblogien kotisivut (tiedot alla).

YHTEYSTIEDOT:

Blogistanian Finlandia

Blogistanian Finlandia 2014 voittajat

Blogistanian Globalia 

http://kirsinbookclub.com/2015/01/blogistanian-globalia-vuoden-2014-parhaat-kaannoskirjat/

Blogistanian Kuopus

http://notkopeikko.blogspot.fi/2015/01/blogistanian-kuopus-voittajat-ja-aanet.html

Blogistanian Tieto

http://www.1001kirjaajayksipienielama.blogspot.fi/2015/01/blogistanian-tieto-2014-voittajat.html

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *