JUTTU TUTUSTA: Maija Innanen Olympiastadionilta

Maija Innanen johtaa Olympiastadionin kohti uutta aikaa. Tulevan remontin jälkeen – vuonna 2019 – Olympiastadionista tulee monitoimiareenan vaatimukset täyttävä Suomen suurin urheilun ja viihteen tapahtuma-areena. Arjen kiireiden vuoksi Maijan lukemiselle ei jää niin paljon aikaa, kun hän haluaisi. Hän suosittelee lukemisen ottamista nautintona.

Maija Innanen on Stadion-säätiön toimitusjohtaja.  Kuva: Sini Pennanen.

Maija Innanen on
Stadion-säätiön toimitusjohtaja.
Kuva: Sini Pennanen.

 1. Mitä luet? 

Aiemmin olin aktiivinen lukija. Hamstrasin jouluksi ja kesälomaksi kymmeniä kirjoja. Yleensä Finlandia-ehdokkaita, kaunokirjallisuutta ja dekkareita. Nyt lukeminen on valitettavasti arjen kiireiden takia vähentynyt. Pääasiassa luen kotimaista kaunokirjallisuutta ja dekkareita, mutta myös elämänkertoja. Viimeksi entisestä esimiehestäni Peter Tallbergista kertovan kirjan.

2. Missä luet?

Luen pääasiassa kotona ja lomalla sekä lentokoneessa.

3. Mitä suosittelet?

Nuorena olin kunnianhimoinen lukija. Piti kahlata Tolstoit ja Dostojevskit läpi sekä kymmenet johtamistaidon oppaat. Nyt luen sitä mikä tuntuu hetkessä hyvältä. Suosittelen rentoutta, jolloin lukemisesta tulee nautinto, ei suoritus.

 

Kommentoi