Mitä tulikaan ostettua Kantajan mukana?

Tänään lauantaina 25.4. on viimeinen päivä ostaa Kari Hotakaisen uutuuskirja Kantaja!

Kirjan ja ruusun päivää vietettiin torstaina, mutta tarjous Kantajan saamisesta bonuksena on voimassa vielä tänään. Olen selaillut vasta ensi lehdet siitä, mutta tuttua, taattua Kari Hotakaista vaikuttaa olevan – joka lause täynnä ajatusta ja elämää. Haluankin ottaa sellaisen hetken, että pystyn pysähtymään ja lukemaan 140 sivua Kantajaa kerralla.

Kantajaa on jo ehditty arvioimaan joissain muissa blogeissa, esimerkiksi Kirsin kirjanurkassa, Tuijatassa ja Jokken kirjanurkassa.

Kirjan ja ruusun päivää juhlistettiin kirjakaupoissa ja kustantamoissa. Tässä kuvasatoa päivästä:

Minna on lukenut kaikki Kari Hotakaisen kirjat ja lienee turvallista sanoa, että hän on fani!

Minna on lukenut kaikki Kari Hotakaisen kirjat ja lienee turvallista sanoa, että hän on fani!

Airi osti Ian McEvanin Lapsen oikeus -kirjan: "McEvan on suosikkejani, tätä päivää. Hänellä on jokin ajankohtainen moraalinen kysymys: oikein-väärin." Mukaan pääsu myös Eppu Nuotion Mutta minä rakastan sinua.

Airi osti Ian McEvanin Lapsen oikeus -kirjan: ”McEvan on suosikkejani, tätä päivää. Hänellä on jokin ajankohtainen moraalinen kysymys: oikein-väärin.” Mukaan pääsu myös Eppu Nuotion Mutta minä rakastan sinua.

Liisa ennakoi, että "se kirja tulee luokseni, jota nyt tarvitsen". Kirjakaupassa valinnaksi muodostui Anna Gavaldan Parempi elämä.

Liisa ennakoi, että ”se kirja tulee luokseni, jota nyt tarvitsen”. Kirjakaupassa valinnaksi muodostui Anna Gavaldan Parempi elämä.

Eija puki sanoiksi meidän monen ajatukset: "Olipa mukavaa ostaa lisää luettavaa ihan hyvällä syyllä!" Lue myös blogijutut Ehtoolehdosta ja pohjoismaisista dekkareista.

Eija puki sanoiksi meidän monen ajatukset: ”Olipa mukavaa ostaa lisää luettavaa ihan hyvällä syyllä!” Lue myös blogijutut  Minna Lindgrenin Ehtoolehdosta ja pohjoismaisista dekkareista.

Marja ja Airi lupasivat lukea yhdessä Kirsi Kunnaksen. Lue sinä juttu hänen 90-vuotissynttäreistään!

Marja ja Airi lupasivat lukea yhdessä Kirsi Kunnaksen. Lue sinä juttu hänen 90-vuotissynttäreistään!

Myös Maija-Riitta osti Eppu Nuotion Mutta minä rakastan sinua. Saat lukea blogiarvion lähiaikoina.

Myös Maija-Riitta osti Eppu Nuotion Mutta minä rakastan sinua. Saat lukea blogiarvion lähiaikoina.

Minna osti Kimmo Oksasen elämäntarinan, jonka blogiarvio löytyy tästä.

Minna osti Kimmo Oksasen mielenkiintoisen elämäntarinan, lue arvio!

Minut oli kutsuttu uuden Kosmos-kustantamon tilaisuuteen. Perustajakaksikko Mikko Aarne ja Pekka Ruuska kertoivat visiostaan ja ojensivat naisille päivän kunniaksi ruusut. Lue lisää kosmoskirjat.fi

Minut oli kutsuttu uuden Kosmos-kustantamon tilaisuuteen. Perustajakaksikko Mikko Aarne ja Pekka Ruuska kertoivat visiostaan ja ojensivat naisille päivän kunniaksi ruusut, KIITOS! Lue lisää kosmoskirjat.fi

Kosmoksella tutustuin esikoiskirjailija Leena Paasioon, jonka teos - Kosmos-kustantamon ensimmäinen - Melkein äiti vaikuttaa todella kiinnostavalta!

Kosmoksella tutustuin esikoiskirjailija Leena Paasioon, jonka teos – Kosmos-kustantamon ensimmäinen – Melkein äiti vaikuttaa todella kiinnostavalta!

Omat ostokseni olivat kovin vaaleanpunaisia. Ilmeisesti hain lukulistallani olevien tiukkojen teosten rinnalle viihdyttävämpää lukukokemusta. KonMarin opeilla alkaa kevätsiivous ihan kohta - vai lukisiko pari kirjaa ensin...

Omat ostokseni olivat kovin vaaleanpunaisia. Ilmeisesti hain lukulistallani olevien tiukkojen teosten rinnalle viihdyttävämpää lukukokemusta. KonMarin opeilla alkaa kevätsiivous ihan kohta – vai lukisiko pari kirjaa ensin…

Kirsin Book Clubin ennakkojuttu Kirjan ja ruusun päivää varten tarjoaa lisää ostosvinkkejä!

Kommentit
  1. Pirjo
  2. Avatar photo Airi

Kommentoi