JUTTU TUTUSTA: Huuhkajien Jari-Pekka Keurulainen

Jari-Pekka "Gene" Keurulainen on toiminut pitkään Suomen jalkapallomaajoukkueen johdossa valmentajana ja fysioterapeuttina.

Jari-Pekka ”Gene” Keurulainen on toiminut pitkään Suomen jalkapallomaajoukkueen johdossa valmentajana ja fysioterapeuttina.

Jari-Pekka Keurulainen on fysioterapeutti, pilatesohjaaja ja -opettaja sekä Suomen jalkapallomaajoukkueen, Huuhkajien, fysioterapeutti.

Mitä luet?

Luen pääsääntöisesti ammattikirjallisuutta ja erittäin mielelläni nimenomaan jalkapallovalmentajien ja -huippupelaajien henkilökuvauksia ja elämänkertoja. Lukemani romaanit puolestaan liittyvät paikkakuntiin esim. Helsinkiin liittyvä kirjallisuus on kiinnostavaa.

Missä luet?

Luen matkoilla, lentokoneissa varsinkin on hyvä lukea erilaista kirjallisuutta. Ammattikirjallisuutta luen pääasiassa kotona. Lomalla on mukava lukea romaaneja.

Mitä suosittelet?

Zlatan Ibrahimovićin elämänkerta on mielestäni kirjoitettu hyvin ja kiinnostavasti. Kirja avaa hyvin hänen persoonaansa ja antaa totuudenmukaisen viitekehyksen siitä, minkälaisissa oloissa hän on elänyt ja mistä hän on noussut erittäin seuratuksi pelaajaksi.

Myös Kirsin Book Club luki Zlatanin elämäntarinan 2012. Naisryhmämme keskusteli siitä ennätyksellisen vilkkaasti!

Myös Kirsin Book Club luki Zlatanin elämäntarinan 2012. Naisryhmämme keskusteli siitä ennätyksellisen vilkkaasti!

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *