Arvonnassa lippuja Turun Kirja-, Ruoka- ja Viinimessuille – osallistu nyt!

Turun kirjamessujen ohjelmapäällikkö Jenni Haukiolla oli hetki aikaa ja muutama sana meillekin, ja monelle muulle. Hurmaava nainen!

Turun Kirjamessujen ohjelmapäällikkö Jenni Haukiolla oli hetki aikaa selfieen Kirsin kanssa.

Turun Kirjamessut ja Turun Ruoka- ja Viinimessut  ovat jälleen ensi viikonloppuna, 2.-4.10.2015. Kirsin Book Clubin iskuryhmä vieraili messuilla ensimmäistä kertaa viime vuonna ja ihastui ikihyviksi. Lue silloisista tunnelmistamme tästä.

Kirjamessut järjestetään nyt 25. kerran. Juhlavuoden kunniaksi ohjelma on entistäkin monipuolisempi. Teemamaana on Ruotsi ja paikalla on naapurin huippuniminä mm. David Lagercrantz, Liza Marklund, Lena Andersson, Håkan Nesser, Kerstin Ekman, Kristina Ohlsson ja Linda Ohlsson. Ilmassa on lähes maaottelun tunnelmaa, sillä myös suomalaisten kirjailijoiden eturivistä ovat paikalla esimerkiksi Sofi Oksanen, Katja Kettu, Antti Holma, Riikka Pulkkinen, Kari Hotakainen, Matti Rönkä ja Riikka Ala-Harja. Ohjelmaan mahtuu myös Sibeliusta, Alastaron salia, saamelaiskulttuuria, virolaiskirjailijoita ja paljon muuta. Kyllä on ohjelmapäällikkö Jenni Haukio ja kumppanit saanut hienon kattauksen aikaiseksi!

Kaikki on kuitenkin lämminhenkistä ja kohtuullisen kokoisella alueella, mikä mahdollistaa runsaan annin messuvieraille. Ja kun voimat ovat vähissä, niin kannattaa piipahtaa varikkokäynnille Ruoka- ja Viinimessujen puolelle.

Koko ohjelman näet tästä.

ARVONTA

Me lähdemme taas retkelle Turkuun ja kutsumme myös sinut ja ystäväsi mukaan!

Osallistu messujen päivälipun arvontaan kirjoittamalla alle kommenttikenttään, mistä Kirsin Book Clubin blogijutusta olet pitänyt. Tee tämä viimeistään sunnuntaina 27.9. Kolme voittajaa saa kukin kaksi päivälippua eli voi tulla itse kahtena päivänä tai yhdeksi päiväksi kaverin kanssa.

Jos arpakeiju suosii sinua, niin ilmoitus lähtee antamaasi sähköpostiosoitteeseen (ei näy julkisesti) heti maanantaina, joten ole tarkkana, jotta ehdit lähettää minulle paluupostissa osoitteesi. Postitan liput välittömästi.

Turku2015

Kommentit
 1. Eija Ojanen
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 2. Satu Hildén
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 3. Tea Nieminen
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 4. Lotta
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 5. Sikke
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 6. Reeta
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 7. Päivi
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 8. Marja
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 9. Tutka
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 10. Avatar photo Kirsi Ranin

Kommentoi