Tule mukaan lukupiiriin Katariina Sourin kanssa @Helsingin Kirjamessut

IMG_4981v2

Helsingin Kirjamessuilla järjestetään jälleen lukupiirejä, joissa kirjailija, lavalla oleva lukupiiri ja yleisö keskustelevat vuoden 2015 uutuusteoksista.

Kirsin Book Club on ollut mukana messujen lukupiiritapahtumassa jo kahtena aiempana vuonna. Tilaisuudet ovat olleet rentoja kohtaamisia, joissa lukupiiri ja kirjailija alustavat keskustelun, johon yleisön edustajat voivat osallistua. Kirjailijat avaavat kirjansa taustoja ja ovat iloisia saamastaan palautteesta.

Tänä vuonna saamme kunnian aloittaa lukupiiritapahtuman torstaina 22.10. klo 16:00 ja nousta lavalle Katariina Sourin kanssa! Keskustelemme hänen Musta mandala -trilogiansa ensimmäisestä kirjasta nimeltään Valkoinen varjo.

9789513176778_frontcover_final.jpg;jsessionid=12dcqr3nh3w65vhp2vtxditbn

Kyseessä on taidemaailmaan sijoittuva rikosromaani, jota Katariina kuvaa henkilökohtaisimmaksi kirjakseen ikinä. Kirjan päähenkilö Mona vetää mosaiikkikursseja ja alkaa nähdä oppilaittensa mandalatöissä heidän alitajuntaansa. HS:n arvion mukaan kirja yhdistää dekkaria, chic litiä ja fantasiaa.

Tule mukaan tapahtumaan!

Sinun ei tarvitse olla lukenut Valkoista varjoa ennakkoon, sillä me kyllä hoidamme sen puolen. Keskustelumme perusteella saat kuvan kirjan sisällöstä ja ehkä juonipaljastuksiakin. Kuulet myös Katariinan taustoitusta mandaloista ja vaikkapa siitä, kuinka hänelle luettiin rikoksia iltasaduiksi. Jos olet jo lukenut kirjan, niin upeaa, jos kommentoit oman mielipiteesi!

Ilmoittaudu  tästä  mukaan tilaisuuteen, joka alkaa Messukeskuksen auditoriossa torstaina 22.10.2014 klo 16:00. Auditorio löytyy menemällä eteläisen sisäänkäyntiaulan rappusia (sisääntullessa heti oikealla) ylös toiseen kerrokseen ja huoneeseen 201. Mukaan mahtuu 100 osallistujaa.

Tässä kuvia ja linkkejä vuoden 2013 ja 2014 lukupiiritapahtumista:

Yleisö oli jo poistunut, kun poseerasimme Bazarin Viljan ja Lukemattomat luetut -blogistin kanssa.

Yleisö oli jo poistunut, kun poseerasimme vuonna 2013 kustantajan edustajan Vilja Perttolan ja Lukemattomat luetut -bloggarin kanssa. Kirjailija Catherine Pancol ei saapunutkaan tilaisuuteen, joten me pöllytimme kirjaa vapautuneesti yleisön tuella kuten blogikirjoituksesta voit lukea, klikkaa tästä.

Olimme aivan ihastuneita keskustelustamme Kari Hotakaisen kanssa.

Vuonna 2013 olimme aivan ihastuneita keskustelustamme Kari Hotakaisen kanssa. Luonnon laki oli mielestämme todella hyvä. Kari Hotakainen kertoi jälkeenpäin, että tilaisuus oli ollut hyvin antoisa myös hänelle. Harvoin hänkään saa palautetta tavallisilta lukijoilta. Tapahtumasta kirjoitti bloggari Salla Brunou, lue tästä.

Kirsin Book Club ja Virpi Hämeen-Anttila. Vasemmalla kustannustoimittaja Mari M

Vuonna 2014 Kirsin Book Club keskusteli Virpi Hämeen-Anttilan kanssa Minun Intiani -kirjasta. Lue lisää tästä

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *