Huippuetu Kirsin Book Clubin lukijoille: Seuraavat 500 vuotta erikoishintaan!

Hyvä Kirsin Book Clubin lukija!

Kirsin Book Club on iloinen voidessaan tarjota lukijoilleen hintaedun Espoon Kaupunginteatterin Seuraavat 500 vuotta -näytelmään marraskuun aikana. Toimi pian, sillä näytäntöjä on rajallinen määrä.

Paavo Westerbergin uutuusnäytelmä on moderni trilleri perisynnistä ja syyllisyydestä. On tapahtunut rikos, jota selvitellään intensiivisillä keskusteluilla. Samaan vyyhtiin tuodaan myös Martti Luther ja hänen käynnistämänsa reformaatio 500 vuotta sitten. Annammeko sen vaikuttaa myös seuraavat 500 vuotta ajatteluumme ja kulttuuriimme?

Näytelmän aihepiiristä ja upeista roolisuorituksista voit lukea lisää arviostamme KLIK. Näytelmän herättämät ajatukset jäivät vahvasti mieleen ja niitä voi täydentää vielä Espoon Kaupunginteatterin ja Kirkko & Kaupunki -lehden keskustelutilaisuuksilla, joiden teemoina ovat Armo (24.10.) ja Taivas (7.11.).

Liput Seuraavat 500 vuotta -näytelmään Kirsin Book Clubin lukijoille 20,50 € (normaalisti 39,50 €) marraskuun näytöksiin. Varaa omasi tästä linkistä

Ria Kataja ja Carl-Kristian Rundman.

Seuraavat 500 vuotta on kolmen henkilön välinen ankara draama, joka aukeaa vähitellen ja tarjoaa yllätyksiä ja hurjia käänteitä loppuun saakka!

Teksti ja ohjaus Paavo Westerberg
Rooleissa Eero Aho, Ria Kataja ja Carl-Kristian Rundman
Dramaturgi Jukka Viikilä
Lavastus ja pukusuunnittelu Markus Tsokkinen
Valosuunnittelu Ville Seppänen
Äänisuunnittelu Tommi Koskinen
Videosuunnittelu Timo Teräväinen
Maskeerauksen suunnittelu Kaarina Kokkonen
Valokuvat Stefan Bremer / Andreas Janett
Traileri Timo Teräväinen ja Matti Helariutta

Eero Aho tuo Kristianin hahmon paljaana näyttämölle.

Kommentoi