Podcast #2 Minna Canth ja muita yönaisia

Kirsin Book Clubin toinen podcast on julkaistu ja siinä keskustelemme Minna Canthin 175-juhlavuoden kunniaksi Minna Canthista ja esittelemme häneen liittyviä tuoreita kirjoja. Ääneen pääsevät myös kirjailijat Minna Maijala, Suvi Ahola ja Minna Rytisalo ja kuulet, valvovatko he öisin miettien Minna Canthia.

Podcastin voit kuunnella klikkaamalla kuvan nuolta tai vaihtoehtoisesti suoraan SoundCloudin, Apple Podcastin tai Spotifyn appista.


Tunnelmaa Minna Canthin kansanjuhlasta Kansallisteatterissa 18.3.2019
Presidenttien rouvat ja rouva presidentti: Jenni Haukio, Eeva Ahtisaari, Tarja Halonen ja Tellervo Koivisto. Kuva otettu Minna Canthin kansanjuhlassa Kansallisteatterissa 18.3.2019.
Minna Canthin kansanjuhlan yleisössä oli myös Kirsin Book Clubin Marja Castrén (vas.) Pirjo Helenius-Viitamäki, Airi Vilhunen, Kirsi Ranin ja Minna Väisälä.

Podcastiin liittyviä kirja- ja teatterijuttuja

Seuraavat kirjat mainitaan podcastissa ja voit lukea niistä lisää klikkaamalla blogijuttuumme:

Minna Maijala: Punaiset kengät
Minna Maijala on koonnut ja toimittanut myös Minna Canthin 175-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kokoelman Canthin novelleja: Minna Canth: Ihmisen kuvia. Moniin näistä novelleista Maijala viittaa esseissään.
Minna Rytisalo: Rouva C.
Cécile Orblin Minna Canthina Kansallisteatterin näytelmässä 2016.
Kirsin Book Clubin Minna luki klassikkohaasteeseen Minna Canthin Hannan.
Michelle Obama: Minun tarinani

Palaute on jälleen enemmän kuin tervetullutta. Jos podcastimme miellytti, niin suosittele muillekin, ja jos sinulla on kehitysideoita, niin jaa ne kanssamme kommenttikentässä, kiitos!

Kommentit
  1. Virpi
  2. Tuulevin lukublogi
  3. Amma
    • Avatar photo Kirsi Ranin
  4. Minna Vuo-Cho
    • Avatar photo Kirsi Ranin

Kommentoi