Kirsin Book Clubin suosittu joulukalenteri avautuu 1.12. – olethan mukana!

Kirjallinen joulukalenteri on täällä taas!

Kirsin Book Club avaa jälleen kirja-aiheisen JOULUKALENTERIN sunnuntaina 1. joulukuuta 2019.

Aiemmista vuosista tiedämme, että arvuuttelu saattaa aiheuttaa riippuvuutta ja aikaisia aamunousuja, mutta toivomme että lähdet mukaan!

Joka päivä voit voittaa uutuuskirjan

Arvomme joka päivä yhden kirjalahjan kaikkien vastanneiden kesken.

Kirjalahjat on poimittu WSOY:n, Tammen ja Johnny Knigan tämän vuoden kirjoista. Mukana on sellaisia helmiä kuten Johanna Venhon Ensimmäinen nainen, Édouard Louis’n Ei enää Eddy, Max Seeckin Uskollinen lukija, Suvi Vaarlan Westend, Niklas Natt och Dagin 1793 ja parikymmentä muuta kiinnostavaa teosta.

Miten kalenteri toimii eli miten olet mukana arvonnassa?

Joka aamu klo 6:30 avautuu Kirsin Book Club -blogissa uusi joulukalenterin luukku, jossa on kirja-aiheinen arvoitus. Annamme vinkin ja lyhyen katkelman jostain kirjasta, ja sinun tulee tietää tai arvata, mistä kirjasta on kyse. Katkelmat on poimittu kirjoista, jotka on esitelty Kirsin Book Club -blogissa tai jotka ovat uutuuksia tai muutoin tunnettuja.

Osallistuminen on helppoa! Vastaat vain oman arvauksesi Kirsin Book Club -blogin kommenttikenttään ja olet mukana.

Kaikki vastaukset, joissa on kirjailija ja kirjan nimi, niin oikeat kuin sinnepäinkin olevat, ovat mukana päivittäisessä arvonnassa. Vastausaikaa on saman päivän klo 21 asti. Julkaisemme vastauskommentit myös vasta klo 21 jälkeen, jotta arvaamisen ilo säilyy kaikille tallella!

Julkaisemme oikean vastauksen ja arvonnan voittajan aina seuraavan päivän joulukalenteripostauksessa.

Huom!

Muualle, esimerkiksi Kirsin Book Clubin facebook-sivulle kirjatut vastaukset eivät ole mukana arvonnassa. Jotta voit vastata, niin joudut täyttämään nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostisi. Sähköpostiosoite ei näy julkisesti, vaan ainoastaan meille, jotta voimme ottaa yhteyttä voiton sattuessa kohdalle!

Tilaa joulukalenteri suoraan sähköpostiisi

Parhaiten varmistat joulukalenterin seurannan tilaamalla Kirsin Book Clubin uudet jutut suoraan sähköpostiisi! Jos luet tätä koneelta, niin tilauskenttä on etusivulla oikealla ylhäällä, jos puolestaan luet mobiilista, niin scrollaa vain alaspäin, niin kenttä tulee vastaan.

Joulun Tietäjä

Perinteeksi on muodostunut Joulun Tietäjän valinta. Jouluaattona palkitaan bonuksena vielä Tietäjä, jolla on 24 päivän ajalta eniten oikeita vastauksia! Aiempina vuosina on ollut huikeita suorituksia, lue juttu!

Sunnuntaiaamuna aloitetaan, olethan mukana!

Kommentit
  1. Minna
    • Kirsi Ranin Kirsi Ranin
  2. Juha Miettinen
  3. Satumaria
  4. Ritva Himanen
  5. Eeva-Liisa Haanpää

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *