ARVONTA: voita striimilippu Helsingin Kirjamessuille

Helsingin Kirjamessut ovat ihan kohta. Tällä kertaa emme suuntaa messukeskukseen, vaan avaamme tietokoneemme tai kännykkämme. Neljä päivää kirjakeskusteluja ja noin 400 esiintyjää, joita voit katsella yksin tai yhdessä kotisohvalta. Voit katsoa ohjelmaa livenä to 22. – su 25.10.2020 tai tallenteena aina 8.11.2020 asti.

Vielä on hiljaista messustriimissä, mutta torstaina klo 10 avautuu. Kuva: Minttu Nikkilä

Kirsin Book Club arpoo 10 kpl kokoaikalippuja messuille!

Tämän kaiken kirjarunsauden äärelle pääsemiseksi tarvitset messulipun. Jos sinulla ei vielä ole sellaista, niin nyt on mahdollista voittaa kokoaikalippu (arvo 17 €). Liput olemme saaneet messuorganisaatiolta.

Näin osallistut arvontaan:

Osallistua voit kirjoittamalla alla olevaan kommenttikenttään, minkälaiset blogijutut kiinnostavat eniten:

 • a) kirja-arviot
 • b) kirjakoosteet tyyliin parhaat dekkarit tai lahjavinkit äitienpäiväksi
 • c) lukupiiri-iltajutut, joissa kirjan lisäksi muutakin
 • d) teatteriarviot
 • e) lifestylejutut
 • f) kirjailijahaastattelut
 • g) jotkut muut, anna vinkki minkälaiset

Osallistu ke 21.10.2020 klo 21 mennessä

Kokoaikalipulla voit seurata tapahtumaa joka päivä to 22. – su 25.10. Loistavaa on se, että nyt ei tarvitse repeytyä kahden samanaikaisen keskustelun välille, vaan molemmat tai toisen voi katsoa tallenteelta jälkikäteen aina 8.11. asti. Innokkaimmat voivat katsoa vaikka koko ohjelman!

Kahden lavan ohjelmat kuvataan suorana Messukeskuksesta ja yhden lavan ohjelma on kuvattu etukäteen. Suomen eturivin kirjailijat ovat paikalla ja lisämausteena muutamia ulkomaisia kirjailijoita, esimerkiksi Elizabeth Strout, Camilla Grebe, Jo Nesbø, Heather Morris ja intiaanitaustainen esikoiskirjailija Tommy Orange.

Nyt osallistumaan kommentoimalla alle. Aikaa on vain reilu vuorokausi, sillä arvonnassa ovat mukana vain ke 21.10. klo 21 mennessä vastanneet. Jos onnenkeiju suosii sinua, saat jo keskiviikkoiltana messulipun sähköpostiisi. (Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti.)

P.S. Voit tilata samalla Kirsin Book Clubin uudet blogijutut suoraan sähköpostiisi. Se kannattaa tehdä ennen kuin tämän vuoden joulukalenteri pyörähtää käyntiin. Joulukalenterissa on totutusti uutuuskirja-arvonta joka päivä!

Kommentit
 1. Susanna
  • Johanna Ylitalo
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 2. Eila Vuori
 3. AIJA
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 4. Maarit
  • Jenni
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 5. Hanna Suomela
  • Annika Brusila
   • Avatar photo Kirsi Ranin
 6. Eeva-Liisa Haanpää
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 7. Maija Ingström
 8. Saara Tapaninen
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 9. Kaija
 10. Anu
 11. Milla
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 12. Tea
  • Avatar photo Kirsi Ranin
   • Tea
 13. Terttu Mäkinen
 14. Ilona Toljamo
 15. Riitta Marttinen
 16. Ilona Vuori
 17. Katri Ruotsalainen
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 18. Sirpa Lämsä
 19. Ari Ahlgren
 20. Teija Sutinen
 21. Paula Vuorinen
  • Tarjuska
 22. Satu Ylävaara
 23. Karoliina K
 24. Aune Koskiniemi
 25. Ida
 26. Ari
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 27. Terhi
 28. Tuula

Kommentoi