Perinteinen JOULUKALENTERI avautuu jälleen!

Kirjallinen joulukalenteri on täällä taas!

Kirsin Book Club avaa jälleen kirja-aiheisen JOULUKALENTERIN tiistaina 1. joulukuuta 2020.

Aiemmista vuosista tiedämme, että arvuuttelu saattaa aiheuttaa riippuvuutta ja aikaisia aamunousuja, mutta toivomme että lähdet mukaan!

Joka päivä voit voittaa uutuuskirjan

Arvomme joka päivä yhden kirjalahjan kaikkien vastanneiden kesken.

Kirjalahjat on poimittu WSOY:n, Tammen ja Bazarin tämän vuoden kirjoista. Mukana on sellaisia helmiä kuten Tommi Kinnusen Ei kertonut katuvansa, Delia Owensin Suon villi laulu, Lucinda Rileyn Perhosten huone, Elena Ferranten Aikuisten valheellinen maailma, Max Seeckin Pahan verkko ja David Attenboroughin Yksi maailma, yksi planeetta.

Miten joulukalenteri toimii eli miten olet mukana arvonnassa?

Joka aamu klo 6:30 avautuu Kirsin Book Club -blogissa uusi joulukalenterin luukku, jossa on kirja-aiheinen arvoitus. Annamme vinkin tai lyhyen katkelman jostain kirjasta, ja sinun tulee tietää tai arvata, mistä kirjasta on kyse. Tänä vuonna saatamme joinain päivinä antaa valmiita vaihtoehtoja sekä bonuskysymyksiä Joulun Tietäjän -tittelistä kilvoitteleville. Katkelmat on poimittu kirjoista, jotka on esitelty Kirsin Book Club -blogissa tai jotka ovat uutuuksia tai muutoin tunnettuja.

Osallistuminen on helppoa! Vastaat vain oman arvauksesi Kirsin Book Club -blogin kommenttikenttään ja olet mukana.

Kaikki vastaukset, niin oikeat kuin sinnepäinkin olevat, ovat mukana päivittäisessä arvonnassa. Vastausaikaa on saman päivän klo 21 asti. Julkaisemme vastauskommentit myös vasta klo 21 jälkeen, jotta arvaamisen ilo säilyy kaikille tallella!

Julkaisemme oikean vastauksen ja arvonnan voittajan aina seuraavan päivän joulukalenteripostauksessa.

Huom!

Muualle, esimerkiksi Kirsin Book Clubin facebook-sivulle kirjatut vastaukset eivät ole mukana arvonnassa. Jotta voit vastata, niin joudut täyttämään nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostisi. Sähköpostiosoite ei näy julkisesti, vaan ainoastaan meille, jotta voimme ottaa yhteyttä voiton sattuessa kohdalle!

Tilaa joulukalenteri suoraan sähköpostiisi

Parhaiten varmistat joulukalenterin seurannan tilaamalla Kirsin Book Clubin uudet jutut suoraan sähköpostiisi! Jos luet tätä koneelta, niin tilauskenttä on etusivulla oikealla ylhäällä, jos puolestaan luet mobiilista, niin scrollaa vain alaspäin, niin kenttä tulee vastaan kaikkien juttujen jälkeen.

Joulun Tietäjä

Perinteeksi on muodostunut Joulun Tietäjän valinta. Jouluaattona palkitaan bonuksena vielä Tietäjä, jolla on 24 päivän ajalta eniten oikeita vastauksia ja bonustehtäviä! Aiempina vuosina on ollut huikeita suorituksia, lue juttu!

Tiistaina 1.12.2020 aloitetaan, olethan mukana!

Kommentit
  1. Kati

Kommentoi