Blogistanian Finlandia – äänestä vuoden 2020 parasta kotimaista kaunokirjaa täällä (=äänten keräyspostaus)

Hei kaikki kirjabloggarit, kirjavloggarit ja kirjagrammaajat, tervetuloa osallistumaan Blogistanian Finlandia-äänestykseen!

Blogistanian Finlandia 2020 on kilpailu, jossa nostetaan esiin kirjabloggaajien, -vloggajien ja -grammaajien parhaiksi arvostamia kotimaisia kaunokirjoja. Äänestys koskee vuonna 2020 Suomessa julkaistua suomen-, ruotsin- ja saamenkielistä kaunokirjallisuutta. Ehdolle saa asettaa romaaneja, novellikokoelmia ja runokokoelmia sekä sarjakuvia.

Osallistumisohjeet 

Äänestyksen edellytys on, että olet lukenut äänestämäsi teokset ja kirjoittanut niistä arvion blogissasi, Instagram-tililläsi tai kuvannut niistä videon kanavallesi. Voit äänestää yhdessä tai useammassa kategoriassa. Tässä blogissa kerätään vain Finlandia-ehdokkaita, muiden kategorioiden hostaajaat löydät tästä.

Jokaisessa kategoriassa voi äänestää kolmea eri kirjaa siten, että paras kirja saa kolme (3) pistettä, toiseksi paras kirja kaksi (2) pistettä ja kolmanneksi paras kirja yhden (1) pisteen. Ääntenlaskennan vuoksi on tärkeää, että pisteet merkitään teoskohtaisesti. Pelkkä listaus yhdestä kolmeen ei riitä, koska listan paremmuusjärjestyksen voi tulkita olevan nouseva tai laskeva.

Mikäli osallistuja haluaa asettaa ehdolle vain kaksi kirjaa, menee pisteytys seuraavasti: parempi kirja saa kolme (3) pistettä, seuraava kirja kaksi (2) pistettä. Jos osallistuja asettaa ehdolle vain yhden kirjan, saa se kolme (3) pistettä.

ILMOITTAUDU ÄÄNESTYKSEEN ENNEN 13.2. – kirjaa ajastus tai blogisi/tilisi nimi tämän jutun kommentteihin

Linkitä pisteet sisältävät blogipostaukset tai -videot kunkin äänestettävän kategorian ääntenlaskijablogin ääntenkeräyspostauksen kommenttikenttään. Jos olet kirjagrammaaja, niin kirjaa profiilisi nimi kommenttikenttään.

Eli linkitä Finlandia-äänestyksen pisteet sisältävät postaukset tämän blogin kommenttikenttään.

Halutessasi voit ajastaa äänestysjuttusi julkaisun ja kirjata linkin alla olevaan kommenttikenttään. Jos käyttämäsi alusta ei mahdollista ajastetun postauksen linkin kopioimista ja jakamista, voit ilmoittautua mukaan linkkaamalla blogisi tai vlogisi pääsivun tai Instagram-profiilisi. Äänesi löytyvät varmasti myös sitä kautta.

Voit muodostaa listan kaikkiin Blogistanian kategorioihin tai yhteen tai useampaan kategoriaan. Ääntenlaskennan sujumisen vuoksi sinun tulee jättää kommentti jokaisen kategorian hostaajablogiin. Kirsin Book Clubissa kerätään vain kaunokirjojen saamia ääniä. Katso tästä tietoa muiden kategorioista tai mene suoraan hostausblogeihin:

Finlandia – Kirsin Book Club

Globalia eli käännösteokset – Kirjamies

TietoTodella vaiheessa

Lasten- ja nuortenkirjatYöpöydän kirjat

OHJEET ÄÄNESTYSPÄIVÄLLE 13.2.

Julkaise blogissasi, Instagram-tililläsi tai kanavallasi 13.2.2021 klo 10.00 Suomen aikaa (GMT +2) postaus, jossa on listattu äänestämäsi kirjat ja niiden saamat pistemäärät. Liian aikaisin tai myöhässä ilmestyneitä julkaisuja ei oteta huomioon ääntenlaskennassa, joten ole tarkkana.

Blogeissa ja videoalustoilla osallistuvien on linkattava pisteitä saavat kirjat niistä aiemmin julkaistuihin postauksiin. Instagramissa osallistujat tägäävät äänestyksessä mukana olevien kirjojen ennen äänestyspäivää julkaistut arvostelupostaukset aihetunnisteella #blogistanianäänestys2020.

Samaan äänestysjulkaisuun voi koostaa kaikissa kategorioissa annetut pisteet tai kunkin kategorian pisteistä voi julkaista erilliset juttunsa. Tärkeintä on, että kaikki annetut pisteet julkaistaan 13.2.2021 klo 10.00. Minä käyn sitten keräilemässä annetut äänet blogeista, Instasta ja vlogeista ja ynnään ne yhteen.

Nyt mukaan äänestämään! Sinulla on viikko aikaa miettiä valintojasi.

Jos olet epävarma jonkun kirjan suhteen, kuuluuko se kaunokirjojen vai tietokirjojen kategoriaan, ole yhteydessä minuun kirsi.ranin@kirsinbookclub.com hyvissä ajoin ENNEN 13.2., jotta voit äänestyspäivänä äänestää oikeassa kategoriassa.

Älä myöskään epäröi kysyä, jos joku kohta äänestysprosessissa on sinulle epäselvä.

Viisaita valintoja!

Tulokset julkaistaan ystävänpäivänä, sunnuntaina 14.2. klo 10. Finlandian voittajan saat tietää Kirsin Book Clubista.

Tarkista säännöt vielä täältä

Kommenteissa ei ole mitään ennakkosensuuria eli kun jätät linkin blogiisi/vlogiisi/Insta-tiliisi, niin sen pitäisi näkyä välittömästi kommenttiketjussa. Ketju sulkeutuu lauantaina 13.2. klo 10, jonka jälkeen alkaan ääntenlaskenta.

Kommentit
 1. Amma
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 2. Tuulia
  • Avatar photo Kirsi Ranin
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 3. Tuulevin lukublogi
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 4. anniinasbooks
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 5. Henna
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 6. Elina Mäntylammi
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 7. Mira
  • Mari Moisio
   • Avatar photo Kirsi Ranin
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 8. Seregi
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 9. Laura
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 10. riitta k
  • Avatar photo Kirsi Ranin
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 11. Paula
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 12. Heidi
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 13. Karla
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 14. Mikko Saari
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 15. Arja Korhonen
  • Avatar photo Kirsi Ranin
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 16. Marika Oksa
  • Avatar photo Kirsi Ranin
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 17. Reading with pet dragon
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 18. Elina
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 19. Ulla
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 20. Avatar photo Kirsi Ranin
 21. Anneli Airola
  • Anneli Airola
   • Avatar photo Kirsi Ranin
 22. Jane / Kirjan jos toisenkin
  • Avatar photo Kirsi Ranin
  • Avatar photo Kirsi Ranin
  • Avatar photo Kirsi Ranin
  • Avatar photo Kirsi Ranin
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 23. Hanna On
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 24. Avatar photo Kirsi Ranin

Kommentoi