Podcast #27 – Marisha Rasi-Koskisen REC – mitä ymmärsimme vai ymmärsimmekö mitään?

Marisha Rasi-Koskinen voitti teoksellaan REC Runeberg-palkinnon 5.2.2021. Kirjaa on hehkutettu kulttiteokseksi ja sitä on muutoinkin ylistetty eri arvioissa.

Me luimme kirjan, Airi kirjoitti tuntemuksistaan hienon blogijutun ja minä käsittelin kirjaa vetämässäni yrityslukupiirissä. Sen jälkeen keskustelimme keskenämme, mistä REC oikein kertoo, mitä siitä ymmärsimme ja mitä emme ja miten se puhutteli meitä. Toki pohdimme myös, onko Lucas, Cole ja Nik kaksi vai kolme poikaa.

Klikkaa kuvan oranssista nuolesta kuuntelemaan keskustelumme. Pääset myös kuulolle, kun etsit Kirsin Book Clubin Soundcloudista, Apple Podcasteista tai Spotifysta.

Podcastissamme on monta kysymystä. Jos olet lukenut RECin, niin olisi todella kiva kuulla, miten sinä tulkitsit kirjaa tai mitä ajatuksia se sinussa herätti.

Tässä vielä kuva Marisha Rasi-Koskisesta, joka on poimittu kustantajan mediakirjastosta. Podcastista kuulet, miksi meillä ei ole itseotettua valokuvaa Marishasta, vaikka olemme olleet RECin esittelytilaisuudessa.

Marisha Rasi-Koskinen. Kuva: Miikka Pirinen / S&S

Kommentoi