Podcast #30: Vieraana Martta Kaukonen, kehutun Terapiassa-jännärin kirjoittaja

Sain vieraaksi Kirsin Book Clubin podcastiin elokuvakriitikko, kirjailija Martta Kaukosen. Hänen esikoiskirjansa Terapiassa ilmestyi maaliskuussa 2021 ja se on saanut erinomaisen ylistäviä arvioita kirjakriitikoilta ja bloggareilta. Minäkin liityin kehujien kerhoon omalla blogiarviollani.

Podcastissa Martta kertoo Terapiassa-kirjan syntyvaiheista ja henkilöhahmojen kehittämisestä. Varoimme keskustelussamme tekemästä mitään juonipaljastuksia, sillä kirjan suuri nautinto on sen taitavasti punottu juoni. Martta kertoo podcastissa myös, mitä toistaiseksi vain yksi arvioitsija on havainnut ja mikä leffakohtaus on punottu kirjan tekstiin mukaan.

Martta Kaukosella on myös hyviä uutisia Terapiassa-kirjan ystäville. Kuuntele podcastista, mitä! Jakso kestää 41 minuuttia ja on kuunneltavissa SoundCloudissa, Apple Podcasteissa ja Spotifyssa, tai klikkaamalla alla olevasta nuolesta (ei näy uutiskirjeessä).

Lue myös

Kirsin blogiarvio Terapiassa-kirjasta

Podcast #29: Tarkastelussa tuoreita tietokirjoja

Podcast #28: Märta Tikkanen – elämäkerta ja Märtan omat teokset

Katso linkit kaikkiin Kirsin Book Clubin podcasteihin

DEKKARIFESTIVAALI 2021

Martta Kaukonen osallistuu Dekkarifestivaaleille 18.9.2021. Mukana verkkofestareilla myös Viveca Sten, Leena Lehtolainen, Clare Mackintosh, Saija Kuusela, Max Seeck, Jarkko Sipilä, Tuire Malmstedt ja Max Manner. Dekkarifestivaalin koko ohjelma ja tarkka aikataulu julkaistaan kokonaisuudessaan tiistaina 10.8. festivaalin sivustolla.

Lippuja voi ostaa jo nyt Tiketistä.

Kommentoi