Lippuetu Kirsin Book Clubin lukijoille: Kultaisen vasikan näytöksiin marraskuussa kaksi yhden hinnalla!

Hyvä Kirsin Book Clubin lukija!

Espoon kaupunginteatteri tarjoaa Kirsin Book Clubin ystäville hintaedun valikoituihin Kultaisen vasikan näytöksiin marraskuussa. Maria Jotunin klassikkonäytelmä sai ensi-iltansa Revotulihallin näyttämöllä 22.9.2021, ja sen esitykset jatkuvat 16.11. saakka.

Kultainen vasikka on puhutellut aina uusia sukupolvia, vaikkei sen kantaesitys marraskuussa 1918 saavuttanutkaan varauksetonta suosiota, ja sen esitykset jäivät muutamaan kertaan. Tänään se on näytelmäkirjallisuutemme arvostettu ja ikinuori klassikko, joka uusiutuu aina uuden tulkinnan myötä.

Erik Söderblom on sovittanut ja ohjaannut tämän Espoon kaupunginteatterin ja Kansallisteatterin yhteistuotantona toteutetun version, josta kirjoitetun arviomme voit lukea täältä.

Kirsin Book Clubin lukijoilla on nyt mahdollisuus saada liput näytöksiin 2.11., 9.11., 11.11., 13.11. ja 16.11. alennettuun hintaan, 19,50 e. Alennus on puolet lipun hinnasta, joten saat lipun kaverillekin yhden hinnalla. Varaa omasi tästä linkistä!

Eedit – Elsa Saisio ja Katariina – Pirjo Luoma-aho

Maria Jotuni: Kultainen vasikka
Espoon kaupunginteatteri

Rooleissa: Janne Reinikainen, Elsa Saisio, Petri Manninen, Pirjo Luoma-aho, Terhi Suorlahti, Harri Nousiainen, Chike Ohanwe, Karin Pacius, Misa Lommi

Ohjaus ja sovitus: Erik Söderblom (EKT)
Lavastus: Kati Lukka (SKT)
Pukusuunnittelu: Tarja Simone (SKT)
Valo- ja videosuunnittelu: Petri Tuhkanen (EKT)
Äänisuunnittelu: Grégory Maisse (EKT)
Naamioinnin suunnittelu: Petra Kuntsi (SKT)

Tuotanto: Espoon Kaupunginteatteri (EKT) ja Suomen Kansallisteatteri (SKT)

Esitykset Espoon kaupunginteatterin Revontulihallissa 16.11.2021 saakka.

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *