Kirsin Book Clubin joulukalenteri 2021 – joka luukussa kirja-arvonta

Joulukalenteri on kaupallinen yhteistyö Werner Söderström Osakeyhtiön kanssa

Tilaa Kirsin Book Clubin kirjallinen joulukalenteri sähköpostiisi!

Kirsin Book Club lahjoittaa lukijoilleen jo kahdeksatta kertaa kirja-aiheisen JOULUKALENTERIN. Ensimmäinen luukku avautuu keskiviikkona 1. joulukuuta 2021.

Tilaa joulukalenteri ilmaiseksi sivultamme ja anna se lahjaksi myös kavereillesi. Aiemmista vuosista tiedämme, että arvuuttelu saattaa aiheuttaa riippuvuutta ja aikaisia aamunousuja, mutta toivomme että lähdet mukaan.

Aivan ihanaa on taas aloittaa joulukuu näitä kysymyksiä miettimällä <3″

Palautetta 2020

Joka päivä voit voittaa uutuuskirjan

Arvomme joka päivä yhden kirjalahjan kaikkien vastanneiden kesken.

Kirjalahjat on poimittu Werner Söderström Osakeyhtiön kustantamoiden tämän vuoden kirjoista. Mukana on sellaisia helmiä kuten

  • Johanna Venhon Syyskirja
  • Anja Snellmanin Kaikki minun isäni
  • Meri Valkaman vuoden esikoiskirjana palkittu Sinun, Margot
  • Max Seeckin Kauna
  • Joel Elstelän Finlandia-ehdokas Sirkusleijonan mieli
  • Viveca Stenin uuden Åre-sarjan aloittava Lumen uhrit

ja parikymmentä muuta vuonna 2021 ilmestynyttä kiinnostavaa uutuusteosta.

Miten kalenteri toimii eli miten olet mukana arvonnoissa?

Joka aamu klo 6:30 avautuu Kirsin Book Club -blogissa uusi joulukalenterin luukku, jossa on kirja-aiheinen arvoitus. Annamme vinkin jostain kirjasta tai kirjailijasta, ja sinun tulee tietää tai arvata, mistä on kyse.

Osallistuminen on helppoa! Vastaat vain oman arvauksesi Kirsin Book Club -blogin kommenttikenttään ja olet mukana.

Kaikki vastaukset, niin oikeat kuin sinnepäinkin olevat, ovat mukana päivittäisessä arvonnassa. Vastausaikaa on saman päivän klo 21 asti. Julkaisemme vastauskommentit vasta klo 21 jälkeen, jotta arvaamisen ilo säilyy kaikille tallella!

Julkaisemme oikean vastauksen ja arvonnan voittajan aina seuraavan päivän joulukalenteripostauksessa.

Huom!

Muualle, esimerkiksi Kirsin Book Clubin Facebook- Instagram- tai Twitter -sivulle kirjatut vastaukset eivät ole mukana arvonnassa. Jotta voit vastata blogin kommenttikentässä, niin joudut täyttämään nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostisi. Sähköpostiosoite ei näy julkisesti, vaan ainoastaan meille, jotta voimme ottaa yhteyttä voiton sattuessa kohdalle!

Tilaa joulukalenteri sähköpostiisi

Parhaiten varmistat joulukalenterin seurannan tilaamalla Kirsin Book Clubin uudet jutut suoraan sähköpostiisi! Jos luet tätä koneelta, niin tilauskenttä on blogin etusivulla oikealla ylhäällä, jos puolestaan luet mobiilista, niin skrollaa vain alaspäin, niin kenttä tulee vastaan.

Joulun Tietäjä

Perinteeksi on muodostunut myös Joulun Tietäjän valinta. Joka päivä on arvoituksen lisäksi haasteellisempi bonustehtävä, jolla voi saada lisäpisteitä kohti Joulun Tietäjä -titteliä. Jouluaattona palkitaan sitten Tietäjä, jolla on 24 päivän ajalta eniten oikeita vastauksia! Aiempina vuosina on ollut huikeita suorituksia, lue juttu!

Kaverille lahjaksi

Odota joulua kavereittesi kanssa yhdessä. Kerro heillekin Kirsin Book Clubin kalenterista tai jopa haasta heitä keskinäiseen kisaan!

Ihanaa, joulukalenteri on jälleen täällä 😊 Tähän osallistumisesta ja päivän pähkinän ratkaisemisesta on muodostunut jo perinne joulun alla.”

Palautetta 2020
Kommentit
  1. Eeva-Liisa Haanpää
  2. Oili Öhman
  3. Outi Snellman

Kommentoi