Kirjallinen joulukalenteri on täällä taas – joka luukussa myös kirja-arvonta!

Joulukalenteri on kaupallinen yhteistyö Werner Söderström Osakeyhtiön kanssa

Tilaa Kirsin Book Clubin kirjallinen joulukalenteri sähköpostiisi!

Kirsin Book Club lahjoittaa lukijoilleen jo yhdeksättä kertaa kirja-aiheisen JOULUKALENTERIN. Ensimmäinen luukku avautuu torstaina 1. joulukuuta 2022.

Tilaa joulukalenteri ilmaiseksi sivultamme ja anna se lahjaksi myös kavereillesi. Aiemmista vuosista tiedämme, että arvuuttelu saattaa aiheuttaa riippuvuutta ja aikaisia aamunousuja, mutta tuottaa myös iloa ja joulumieltä, joten lähde mukaan.

Aivan ihanaa on taas aloittaa joulukuu näitä kysymyksiä miettimällä <3″

Palautetta 2020

Joka päivä voit voittaa uutuuskirjan

Arvomme joka päivä yhden kirjalahjan kaikkien vastanneiden kesken.

Kirjalahjat on poimittu Werner Söderström Osakeyhtiön kustantamoiden tämän vuoden kirjoista. Mukana on palkittuja helmiä ja bestsellereitä kuten

ja kuusitoista muuta vuonna 2022 ilmestynyttä kiinnostavaa uutuusteosta.

Joulukalenteri on mitä mainioin ja bonustehtävät sopivan haastavia!

Palautetta 2021

Miten kalenteri toimii eli miten olet mukana arvonnoissa?

Joka aamu klo 6:30 avautuu täällä Kirsin Book Club -blogissa uusi joulukalenterin luukku, jossa on kirja-aiheinen arvoitus. Annamme vinkin jostain kirjasta tai kirjailijasta, ja sinun tulee tietää tai arvata, mistä on kyse.

Osallistuminen on helppoa! Vastaat vain oman arvauksesi Kirsin Book Club -blogin kommenttikenttään ja olet mukana.

Kaikki vastaukset, niin oikeat kuin sinnepäinkin olevat, ovat mukana päivittäisessä arvonnassa. Vastausaikaa on saman päivän klo 21:een asti. Julkaisemme vastauskommentit vasta klo 21:n jälkeen, jotta arvaamisen ilo säilyy kaikille!

Julkaisemme oikean vastauksen ja arvonnan voittajan seuraavan päivän joulukalenteripostauksessa.

Kiitokset kivasta joulukalenterista ja mielenkiintoisesta kirjablogista. Usein tulee kirjaa tai kuuntelemista aloittaessa tai lopettaessa katsottua, mitä Kirsin Book Clubissa on ko. teoksesta tuumattu.

Palautetta 2021

Huom!

Muualle, esimerkiksi Kirsin Book Clubin Facebook-, Instagram- tai Twitter-sivulle kirjatut vastaukset eivät ole mukana arvonnassa. Jotta voit vastata blogin kommenttikentässä, joudut täyttämään nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostisi. Sähköpostiosoite ei näy julkisesti, vaan ainoastaan meille, jotta voimme ottaa yhteyttä voiton sattuessa kohdalle! Käytä kuitenkin aina samaa nimimerkkiä ja lähetä vastauksesi samasta sähköpostiosoitteesta. Laskemme tulokset käsipelillä, joten emme muutoin pysty jäljittämään Joulun Tietäjää.

Tilaa joulukalenteri sähköpostiisi

Parhaiten varmistat joulukalenterin seurannan tilaamalla Kirsin Book Clubin uudet jutut suoraan sähköpostiisi! Jos luet tätä koneelta, niin tilauskenttä on blogin etusivulla oikealla ylhäällä, jos luet mobiilista, skrollaa vain alaspäin, niin kenttä tulee vastaan.

Kalenteri koukuttaa joka vuosi! Tänä vuonna vähän huoletti, kun olen lukenut niin vähän. Upeaa, että voitin juuri tämän kirjan; oli hankittavien kirjojen listalla.

Palautetta 2021

Joulun Tietäjä

Perinteeksi on muodostunut myös Joulun Tietäjän valinta. Joka päivä on arvoituksen lisäksi haasteellisempi bonustehtävä, jolla voi saada lisäpisteitä kohti Joulun Tietäjä -titteliä. Jouluaattona palkitaan sitten Tietäjä, jolla on 24 päivän ajalta eniten oikeita vastauksia! Aiempina vuosina on ollut huikeita suorituksia, lue juttu! Jos osallistut Joulun Tietäjä -kilvoitteluun, käytä aina samaa nimimerkkiä ja lähetä vastauksesi samasta sähköpostiosoitteesta. Laskemme tulokset käsipelillä, joten emme muutoin pysty jäljittämään Joulun Tietäjää.

Kaverille lahjaksi

Odota joulua yhdessä kavereittesi kanssa. Kerro heillekin Kirsin Book Clubin kalenterista tai haasta heidät keskinäiseen kisaan!

Ihanaa, joulukalenteri on jälleen täällä 😊 Tähän osallistumisesta ja päivän pähkinän ratkaisemisesta on muodostunut jo perinne joulun alla.”

Palautetta 2020
Kommentit
 1. Maarit
  • Avatar photo Kirsi Ranin
   • Terhi Anttila
 2. Mirva Saastamoinen
  • Avatar photo Kirsi Ranin
  • Päivi Koli
 3. Silja Riutta
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 4. Marjatta
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 5. Anki
  • Avatar photo Kirsi Ranin
 6. HeidiK

Kommentoi